Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

S2 - ProfesoR

ProKy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i okresowo żegnam

Na każdego przychodzi kiedyś czas przerwy, na mnie przyszedl właśnie ten dzień, muszę pozałatwiać parę spraw, więc zapewne jeszcze do was wrócę

Czas chwilowo pożegnać się z wami, a szczególnie z tymi osobami;

@Bajszczu, @Koseryk, @Lightmil - dzięki za przyjęcie do SAMD i nauczenie mnie wielu przydatnych rzeczy!

@TrawQ - fajne było z tobą grać, mam nadzieje, ze gdzies sie jeszcze spotkamy, trzymaj się!

@33kubus, @VineeK, @dArbozy, @WojakGra, @Szlemek, @Kacpiiierek, @sergouda, @Kopura, @Spejsonik, @LeFeQ  - wariaty moje, fajnie sie z wami grało, zapewne jeszcze sie usłyszymy gdzieś, trzymajta sie!

@Bartaz - ty to jesteś powalony ci powiem haha, ale tez tam sie trzymaj i dobrze audycje rób!

@Bob_Pop - trzeba sie spotkać na jakieś piwko kiedyś, tak jak ostatnio, oczywiście na serwerze!

SAFDy (za dużo was żeby oznaczać) - dzieki za wszystkie RP z Wami, no i ciekawy poród od @Fat.CiociaDaria haha, miłej gry.

@CzarnyDolareK - to kiedy lecimy na Myślibórz? hahah

@Sky - weż ty sie do roboty w końcu a nie hah

@Volenir - jedyny RCON który odpowiadał na każde nawet męczące pytania haha, trzymaj sie!

@indor - naucz ty sie mapy robić no, bo troche krzywe są

@Polak - oddaj ta prace w końcu złodzieju

A no i  Supporterzy - dzięki za eventy, może kiedyś tam cos jeszcze zasponsoruje

I to tyle ode mnie

Siemanko!

49 minut temu, dArbozy napisał:

Wróć do nas jeszcze! ❤️ 

Może kiedyś

19 minut temu, TrawQ napisał:

Nie pozwalam

Ja sam sobie pozwolilem, trzeba odpoczac od was haha

15 minut temu, WojakGra napisał:

Naurka, ale czy możesz przestać afczyć na szpitalu ?

no juz nie bede, ale fajnie przynajmniej bylo afczyc haha

Dnia 17.03.2021 o 15:39, CzarnyDolareK napisał:

@ProfesoR pisz na pw a na pewno się zgadzamy żebyś wyjść sobie na browara. Trzymaj się byQ

Aktualnie nie dam rady podjechać, ale myślę, że jak zwolni mi się jakiś termin to chętnie wpadnę na browara jakiegoś hah

Dnia 17.03.2021 o 16:40, sergouda napisał:

Eo. Wróć kiedyś do nas!

Spokojnie, za jakiś miesiąc prawdopodobnie do was wrócę, ale nie jest to pewne😶 

Dlatego zamiast S4 daje S2 haha

Dnia 17.03.2021 o 17:37, Bob_Pop napisał:

Profesorze. Poznałem się z tobą gdy udzielałem wywiadu. Gadaliśmy o anegdotkach i zagadkach. Miło to będe wspominać

Kiedy wrócisz wychyle z tobą kielicha Chmielówki 

Do następnego razu 

Piękne chwile Prof_Bob, za około miesiąc wpadnę na tego kielicha😜

5 godzin temu, s1mple napisał:

uciekaj stąd póki czas

Nie ma od czego uciekać, jest jak jest, ale za to fajnych ziomków można poznać 😶

Do zobaczenia za miesiąc!

No hejka, co tam się z Tobą dzieje? Skąd to zwątpienie? Dlaczego chcesz teraz się poddać, tylko dlatego, że raz czy drugi Ci nie wyszło? To nie jest żaden powód. Musisz iść i walczyć. Osiągniesz cel. Prędzej czy później go osiągniesz, ale musisz iść do przodu, przeć, walczyć o swoje. Nie ważne, że wszystko dookoła jest przeciwko Tobie. Najważniejsze jest to, że masz tutaj wole zwycięstwa. To się liczy. Każdy może osiągnąć cel, nie ważne czy taki czy taki, ale trzeba iść i walczyć. To teraz masz trzy sekundy żeby się otrąsnąć, powiedzieć sobie "dobra basta", pięścią w stół, idę to przodu i osiągam swój cel. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.