Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Club Tomcia

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

Yy6xpqJ.png

Witajcie w nowej części serii "Pojazdy Graczy". Dziś spotkamy Tomcia który opowie nam co nieco o swoim Clubie jak i reszcie pojazdów.
Zapraszam!

pnpasek.png.db54d8f9f5c3c97d61d3190c7ed320c0.png

R – Redaktor @Rafaal  U - Uczestnik wywiadu @Tomcio.

R: Cześć, jestem Rafaal. Junior Reporter z Lion News. Miło mi Cię poznać.

U: Witam.

R: Jakie pojazdy posiadałeś przed zakupieniem twojego Cluba?

U: Przed Clubem miałem tylko jedno auto, jest nim Moonbeam, którego mam do dziś.

R: Dlaczego akurat Club?

U: Zakupiłem Cluba, ponieważ od zawsze podobało mi się to auto. Pewnego dnia pojechałem do salonu i był do kupna, więc zakupiłem go właśnie w tamtym salonie. Jestem jego pierwszym właścicielem.

R: W jakiej konfiguracji go zakupiłeś?

U: Gdy go zakupiłem, posiadał on silnik 3.5 w PB, o ile dobrze pamiętam, miał on spalanie 25l/100km. Gdy pojazdy miały o wiele większe prędkości, czysty jechał ok. 190km, ale dokładnie nie pamiętam. Jego ID to 4767. Ciekawostka: jest to 47 Club na serwerze, a jego pierwsze dwie liczby w ID to "47".

R: Zmieniłeś coś w jego tuningu po zakupie?

U: Zamontowałem w nim ECU V4, program na 1000pkt oraz turbo V5 na  2.0 bara, Zestaw Wyścigowy III, LPG 75l, felgi, wylot na dach, wydechy, spoiler, radio, ogranicznik i wykrywacz fotoradarów. Ulepszyłem w nim silnik z 3.5 na 3.8. Posiada on także rejestrację GOLF III.

RJak Ci się nim jeździ?

U: Jeździ się nim naprawdę przyjemnie, ma bardzo dobre przyspieszenie i dobrze skręca. Minusy tego auta to spalanie - ma bardzo duże spalanie, bo aż 33l na 100km. Według mnie, powinien mieć większą maksymalną prędkość.

R: Posiadasz jakieś auta oprócz tego Moonbeama, o którym wspomniałeś?

U: Aktualnie posiadam Moonbeama którego nigdy nie sprzedam, ponieważ jest to moje pierwsze auto na serwerze. Planuję zrobić z niego świnkę. Posiadam także Sabre i Sancheza.

R: Co zamierzasz w przyszłości? Zmienisz auto, sprzedasz?

U: Nie będę go sprzedawał, ponieważ niesie on ze mną wiele wspomnień, mam go praktycznie od początku gry. Chciałbym zakupić Elegy i zrobić z niego fajny projekcik.

R: Dziękuje Ci bardzo za odpowiedzi. Trzymaj się. Pa.

U: Na razie.

FNSbQo1.png

t1zSCRS.png

2c2dwWC.png

az7ErUP.png

1lt41ui.png

Chcesz wziąć udział w serii "Pojazdy graczy" Odezwij się do @Rafaal w wiadomości prywatnej!

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @Kamcio.

pnkpasek.png.23932d4ee9b9fa6caec3a1e4b45d9222.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.