Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na John_Paul

Szczygiel*OK

Rekomendowane odpowiedzi

UID: Mój 9666
Login: Sajmoneq
Nick oskarżonego: @John_Paul
Powód skargi: Odwalanie, Skoki, Taranowanie i ucieczka z miejsca zdarzenia
Data zdarzenia: 15.03.2021 10:20
Dowody: Poniżej 2021-03-15 10-26-32.mkv
Opis sytuacji: Jechałem sobie z sf do los santos i nagle gracz mnie staranował Byłem już niedaleko mechanika by naprawić wtey mnie staranował i dostałem krytyczny stan silnika. Potem wyciągnąłem auto z mechanika gracz mnie staranował po czym skoczył do kanału burzowego pomyślałem że może to było przypadkiem więc ok. Naprawiłem kolejny raz auto za grubą kwotę, wyciągnąłem, sytuacja się powtórzyła więc pomyślałem że włącze nagrywanie teraz oraz sytuacja się powtórzyła kolejny raz jak miałem odpalonego OBS'A + skok do kanału burzowego no jest to niedorzeczne zachowanie i chciałbym aby gracz mi zwrócił koszty napraw 500pln + otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 1 dzień bo to co on robi to już jest przegięcie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

mta-screen_2021-03-15_10-33-02.thumb.png.a902726b173b35ca69c5a3749a0b01a2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.