Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na _Krystian

Kuba607*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10608
Login: styler.
Nick oskarżonego: _Krystian
Powód skargi: Oszustwo na tuningu samochodu
Data zdarzenia: 13 marca
Dowody: [2021-03-13 20:18:27] [Output] : << [167] _Krystian: [S/W] flash 3.1pb, ecu1k pkt, turbo, 4x4, full wizu bez szyb i felg :D, lampy aqua, 4kid 57ns, klucz, radio vmax 240/241 /pm
Opis sytuacji:  Gracz napisał w swojej ofercie że samochód posiada full tune vizualne bez szyb, samochód nie posiada m.in licznika i tylko na tym mi zalezy (nie wiem czy poszerzenia sie do tego zaliczają ale na tym mi nie zalezy)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Poinformowany na forum

@_Krystian

13 godzin temu, styler. napisał:

UID: 10608
Login: styler.
Nick oskarżonego: _Krystian
Powód skargi: Oszustwo na tuningu samochodu
Data zdarzenia: 13 marca
Dowody: [2021-03-13 20:18:27] [Output] : << [167] _Krystian: [S/W] flash 3.1pb, ecu1k pkt, turbo, 4x4, full wizu bez szyb i felg :D, lampy aqua, 4kid 57ns, klucz, radio vmax 240/241 /pm
Opis sytuacji:  Gracz napisał w swojej ofercie że samochód posiada full tune vizualne bez szyb, samochód nie posiada m.in licznika i tylko na tym mi zalezy (nie wiem czy poszerzenia sie do tego zaliczają ale na tym mi nie zalezy)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Poinformowany na forum

@_Krystian

Odpowie jakiś admin na tą skargę kiedyś?

13 godzin temu, _Krystian napisał:

Mordo pisałem do ciebie jeszcze przed zakupem zebys przyszedł i zobaczył flasha a ty że nie potrzeba. No dobra, dziś ci pisałem że nie wiedziałem że licznik zalicza się do fullwizu ale jakby nawet ten licznik miał to bym napisał osobno tak jak lampki...

Spytałem innych o opinie, licznik zalicza się do full tuningu vizualnego, 

13 godzin temu, _Krystian napisał:

I jeszcze dodam to od siebie, że pisałeś do mnie na pw że nie ma licznika, nawet nie próbowałeś się ze mną dogadać na pv tylko po ponad 24h od zakupu i pisania do mnie na pw piszesz skargę. Nigdzie cię nie oszukalem bo nie pisałem że ma licznik. Tyle w temacie, naura

No pisałem na pw na forum po zakupie ze nie ma licznika z szansą ze sie dogadamy, skoro uważasz ze licznik nie zalicza sie do tuningu wizualnego to dziwne bo innych jak pytałem czy na chacie premium czy na priv mówią że licznik zalicza sie do tuningu wizualnego, bo do czego innego mialby sie zaliczac do tuningu mechanicznego? 

25 minut temu, _Krystian napisał:

Odpowie jakiś admin na tą skargę kiedyś?

Daj czas przecież na sprawdzenie administratorowi, czekam na odpowiedz chciałem sie dogadać polubownie 🙂

I po jakich ponad 24h od zakupu napisałem do Ciebie w dzien zakupu czyli w Sobote 13 marca.. po co kłamiesz skoro to jest w logach. Samochód kupiłem po godzinie 20 a o 20 53 napisałem Ci na forum, niezłe 24h od zakupu XDDD

Sam piszesz  ,,Samochód kupiłem po godzinie 20 a o 20 53" moze najpierw dodaj nastepnego dnia napisalem skarge? sprzedalem ci 13marca, piszesz skarge 14 marca, minelo prawie 25h wiec gdzie klamie? XD Zgodze sie tylko z tym ze na pw napisales ze nie ma licznika nastepnego dnia rano, nic nie pisales zebysmy sie dogadali, ze chcesz wymiane itp...

4 godziny temu, styler. napisał:

Spytałem innych o opinie, licznik zalicza się do full tuningu vizualnego, 

No pisałem na pw na forum po zakupie ze nie ma licznika z szansą ze sie dogadamy, skoro uważasz ze licznik nie zalicza sie do tuningu wizualnego to dziwne bo innych jak pytałem czy na chacie premium czy na priv mówią że licznik zalicza sie do tuningu wizualnego, bo do czego innego mialby sie zaliczac do tuningu mechanicznego? 

Daj czas przecież na sprawdzenie administratorowi, czekam na odpowiedz chciałem sie dogadać polubownie 🙂

Polubownie? Gdzie? mam dac do scr rozmowy? nic nienapisales w sprawie o wymiane, lub zwrocie pieniedzy, no chyba ze dla ciebie ,,polubownie" to pisanie skarg na forum. a co do licznika, czy ja napisalem ze sie wogule nie zalicza? czy ja niewiedzialem ze sie zalicza, bo to jest duza roznica. Przed zakupem sie sprawdza co sie kupuje, jeszcze do cb pisalem zebys wyszedl, to ty odpisales ze nie trzeba.

1 godzinę temu, _Krystian napisał:

Polubownie? Gdzie? mam dac do scr rozmowy? nic nienapisales w sprawie o wymiane, lub zwrocie pieniedzy, no chyba ze dla ciebie ,,polubownie" to pisanie skarg na forum. a co do licznika, czy ja napisalem ze sie wogule nie zalicza? czy ja niewiedzialem ze sie zalicza, bo to jest duza roznica. Przed zakupem sie sprawdza co sie kupuje, jeszcze do cb pisalem zebys wyszedl, to ty odpisales ze nie trzeba.

Pisałeś co ma to po co mam sprawdzać, zaufałem Ci więc no, możemy sie dogadać jesli jestes zainteresowany pisz priv 🙂 

7 minut temu, _Krystian napisał:

Nie jestem zainteresowany teraz... Nic nie pisalem o liczniku... A mam do Ciebie pytanie, jesli zalezalo ci az tak bardzo o licznik to dlaczego sie nie spytales czy napewno ma?

Pisze ze mi zalezy najbardziej na odzyskaniu licznika o ile poszerzenia się liczą do tune vizu, zalezy mi aktualnie tylko na odzyskaniu licznika, jesli nie chcesz sie dogadywac to nie. Czekamy na odpowiedz kogos z ekipy.

Z tego co zrozumiałem @_Krystian sprzedawałeś Flasha informując że posiada on Full Visu, natomiast okazało się, że pojazd nie posiada licznika, o czym nie informowałeś. W ostatnim czasie do regulaminu sprecyzowano czym jest Full Visu i licznik się do niego zalicza także jesteś winny @styler.'owi oddać pieniądze za jego montaż. Z racji że cena lampek rozchodzi się od 15k do 35k proponuję abyście dobrowolnie dogadali się co do tego ile pieniędzy mu oddasz.

Pełny Wizualny (FV/Full Visual) - pojazd, który posiada zamontowaną każdą z części wizualnych dostępnych dla pojazdu, bez względu na ich cenę czy poziom, nie dotyczy spoilerów oraz Bodykitów.

W regulaminie dosłownie dzień przed waszą tranzakcją ustalono czym jest Full Visu żeby nie było problemów przy takich sytuacjach, więc jesteś zobowiązany do oddania mu pieniędzy i moją propozycją jest abyście wy ustalili jaką kwotę musisz mu oddać, ponieważ tak jak wspominałem są lampy za 25k oraz 35k.

5 minut temu, styler. napisał:

@Lightmil Chcem się dogadac z graczem lecz kwota 15k mi nie odpowiada poniewaz nie zamontuje tego licznika który chce, oraz poszerzenia lvl 1 też kosztują, ile mogę od niego zawołac? 

ale to nie jest koncert zyczen, mam ci oddac hajs za licznik to proponuje ci za licznik 15k. Jesli chcesz inny to doloz do tego z wlasnej kieszeni

Przed chwilą, _Krystian napisał:

No on chce 35k no chyba go cos boli, i w dodatku pisales ze od 15k, czyli 15k moge mu dac.

Faktycznie pisałem że od 15k, co nie zmienia faktu, że skoro chce poszerzenia to musisz mu za nie oddać, skoro nie chcecie się polubownie umówić to zgodnie z tym co jest w regulaminie musisz mu oddać:
-15,000$ za podświetlenie licznika,
-12,000$ za poszerzenia.
Czekam na informacje o przelewie 27k na konto styler.'a

15 minut temu, Lightmil napisał:

Faktycznie pisałem że od 15k, co nie zmienia faktu, że skoro chce poszerzenia to musisz mu za nie oddać, skoro nie chcecie się polubownie umówić to zgodnie z tym co jest w regulaminie musisz mu oddać:
-15,000$ za podświetlenie licznika,
-12,000$ za poszerzenia.
Czekam na informacje o przelewie 27k na konto styler.'a

Ale jeszcze dodam, on chciał 35k na sam licznik bo pod kolor samochodu xd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.