Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na KacperU

UgaBugaFakuq

Rekomendowane odpowiedzi

Login: UgaBugaFakuq
Nick oskarżonego: @KacperU
Powód skargi: Brak nadania warna/kary
Data zdarzenia: 14.03.2021 Około 20:20
Dowody:image.png.7b0b7cc0ad078a5bd466620796c9c716.png mta-screen_2021-03-14_20-20-16.thumb.png.31e633490f9a7b8e278437e7ae83b557.pngmta-screen_2021-03-14_20-20-17.thumb.png.0df33bce84256f9d0e47583fddc55760.png
Opis sytuacji: Podczas pościgu przy którym gonił mnie KacperU (supporter na duty) wjechałem w gracza, który cofnął do mnie i cytując słowa napisałem do mnie ''płać kurwo''. KacperU natomiast to zignorował mimo pisania do tego czemu nie da mu mute albo warna, lecz on to zingnorował. + Zaczął mnie taranować i na taranowanie mam dowody.

Informacja o skardze:mta-screen_2021-03-14_20-30-36.thumb.png.46535fc879f87da8028f16af15da9b08.png

Witam,

2 minuty temu, UgaBugaFakuq napisał:

Podczas pościgu przy którym gonił mnie KacperU (supporter na duty) wjechałem w gracza

Wjechałeś w gracza vmax.

2 minuty temu, UgaBugaFakuq napisał:

cytując słowa napisałem do mnie ''płać kurwo''. KacperU natomiast to zignorował mimo pisania do tego czemu nie da mu mute albo warna,

Nie widziałem tego iż nie patrzę ciągle na chat bo byłem zajęty twoim pościgiem.

3 minuty temu, UgaBugaFakuq napisał:

cytując słowa napisałem do mnie ''płać kurwo''.

Gracz zostanie ukarany.

Czekam na ARCON.

Miłej nocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.