Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

centuss*

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  10160
Login: Centuss
Nick oskarżonego: @Wisniaes
Powód skargi: Oszukanie, daniem innego auta.
Data zdarzenia: 12.03.2021 godz. 14-15
Dowody: na ss 
Opis sytuacji: Witam, zostałem oszukany przez gracza @Wisniaes dał mi on inne auto niż się umawialiśmy, po czym wyszedł odrazu z servera, co jeszcze bardziej potwierdza że zostałem przez niego oszukany. Na dole są ss'y logów które potwierdzaja naszą rozmowe oraz transakcje. Widziałem na giełdzie eurosa który posiadał: Ecu v4 1000 pkt, turbo, felgi, Ogranicznik, Radio, LPG, silnik 2.7 PB, Wykrywacz Fotoradarów, auto było koloru siwego oraz miało 3000 tysiące przebiegu,
lecz na ss na dole widac że auto nie posiada żadnych z wyżej podanych rzeczy. Świadkiem naszej wymiany był @xerix oraz mój kolega @Blakson ( z blakson gadłem na dsc). Proszę o rozpatrzenie mojego wniosku oraz wyjaśnienie sprawy ze strony @Wisniaes. Dziękuje za przeczytanie.

Zrzut ekranu (39).png

Zrzut ekranu (40)_LI.jpg

Zrzut ekranu (41)_LI.jpg

Zrzut ekranu (42)_LI.jpg

Zrzut ekranu (43)_LI.jpg

Zrzut ekranu (44)_LI.jpg

Zrzut ekranu (45)_LI.jpg

Zrzut ekranu (46)_LI.jpg

Zrzut ekranu (47)_LI.jpg

Zrzut ekranu (48)_LI.jpg

Zrzut ekranu (49)_LI.jpg

Zrzut ekranu (51).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.