Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Tuner wizualny - wywiad z Mateusz0_0

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

dcVDj6w.png

Uszanowanie, dnia 18.02.2021 pojechałem do warsztatu tuningowego w Palomino Creek. Właścicielem tego warsztatu jest Mateusz0_0.
Podzielił się z nami swoją wiedzą na temat warsztatu tuningowego. Zapraszam!

wywiad.png.bec2b307305779152050d887adc49b96.png

R- Junior Pressman @Tomcio.                                                M- Uczestnik wywiadu @Mateusz00

R: Witaj, z tej strony Junior Pressman Tomcio. - Redakcja Lion News. Miło mi Cię poznać.
M: Cześć, również mi miło.
R: Udzielisz mi odpowiedzi na kilka moich pytań?
M: Jasne, możesz pytać.
R: A więc na początku możesz powiedzieć kilka słów o sobie.
M: Mam na imię Mateusz i mam 16 lat. Gram na serwerze od listopada 2020. Należę do organizacji GanjaMafia.
R: Okej, pierwsze pytanie brzmi: Jak zdobyłeś ten warsztat?
M: Marzyłem, żeby mieć warsztat, na wszelkie sposoby próbowałem zdobądź jakikolwiek i udało się. Wymieniłem się autem z moją dopłatą za ten oto właśnie warsztat.
R: Kiedy go wymieniłeś, od kogo i co za niego zaoferowałeś?
M: Wymieniłem go 16.02.2021 od pewnego gracza. Wymieniłem się autem z moją dopłatą za ten oto właśnie warsztat
R: Ile średnio zarabiasz dziennie?
M: W dużym stopniu zależy to od ilości tunerów na serwerze. 
R: Czym obecnie się poruszasz?
M: Nie posiadam prywatnego pojazdu, korzystam z aut organizacji, ponieważ jest ich dużo i jest wybór. Gdy biznes się rozwinie, planuje kupić Buffalo. 
R: Co najbardziej lubisz w swoich klientach?
M: Wyrozumiałość i spokój. Lubię także, jak mają poczucie humoru.
R: Czy planujesz zmienić kiedyś warsztat? Jeśli tak, to jaki warsztat będzie następny?
M: Myślę, że na razie nie, bardziej skupiłbym się na projekcie samochodu.
R: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Oczywiście Pana Tomcio. oraz całą organizację GanjaMafia.
R: Dziękuje Ci, że odpowiedziałeś na moje wszystkie pytania.
M: Nie ma za co.
R: Miłego dnia Ci życzę.
M: Dzięki i nawzajem.

galeria.png.93ffb66be9e8c3cae054bcce191eaa8e.png

Qy56aLI.png

UAcbilW.png

informacje.png.287b4dc83923b6ee190b4f9279c1521d.png

Dodatkowo, od momentu publikacji tego wywiadu, @Mateusz00 przygotował dla Was super bonus!
Pierwsze 20 osób, które będą tuningowały swój samochód i napiszą kod TUNERMATEUSZ otrzymają 10% bonusu! Spieszcie się, kto pierwszy, ten lepszy!

ugM7Brc.png

1760005813_koniecartykuu.png.d359e707f7875484f7367e93933cacba.png

Autor: @Tomcio.

Korekta: @AlimentoS_YT

Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.