Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Alvinek6969

ekso

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10880
Login: Exovariusz
Nick oskarżonego: Alvinek6969
Powód skargi: Działanie na szkodę organizacji, naganne zachowanie na czacie dsc i w grze.
Data zdarzenia: 10.03-11.03.2021
Dowody: https://imgur.com/a/7n8jkSI

Spoiler

dowod2.thumb.jpg.60f585bb90a77b03d72c16a1e79b8e40.jpg

Spoiler

dowod.thumb.jpg.da0363a126e07e7428d967f963b498ba.jpg

Opis sytuacji: Gracz od początku dołączenia do organizacji nie respektował wew. regulaminu 

Cytat

4.1 Auta po użytkowaniu mają być odstawione na bazę/przechowywalnie 4.2 Auto musi być naprawiony w 100% i zatankowany w 100%

Auta były przez niego porzucane, a jego tłumaczeniem było, że to nie tak, to nie on. Trzeba było go prosić dniami żeby odstawił auto w dobrym stanie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Alvinek6969

1 godzinę temu, Exovariusz napisał:

UID: 10880
Login: Exovariusz
Nick oskarżonego: Alvinek6969
Powód skargi: Działanie na szkodę organizacji, naganne zachowanie na czacie dsc i w grze.
Data zdarzenia: 10.03-11.03.2021
Dowody: https://imgur.com/a/7n8jkSI

Odkryj ukrytą treść

dowod2.thumb.jpg.60f585bb90a77b03d72c16a1e79b8e40.jpg

Odkryj ukrytą treść

dowod.thumb.jpg.da0363a126e07e7428d967f963b498ba.jpg

Opis sytuacji: Gracz od początku dołączenia do organizacji nie respektował wew. regulaminu 

Auta były przez niego porzucane, a jego tłumaczeniem było, że to nie tak, to nie on. Trzeba było go prosić dniami żeby odstawił auto w dobrym stanie.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Alvinek6969

Byqu ale jak coś to zawsze oddawałem hajs jak mnie prosiłeś  a ja odeszłem bo już nie chce bo tracę dużo hajsu więc no zawsze jak chciałeś tankowałem itp ale ty zawsze miałeś problem z hajsem pieniądze to nie wszytko byq😎

Dnia 11.03.2021 o 21:24, Alvinek6969 napisał:

Byqu ale jak coś to zawsze oddawałem hajs jak mnie prosiłeś  a ja odeszłem bo już nie chce bo tracę dużo hajsu więc no zawsze jak chciałeś tankowałem itp ale ty zawsze miałeś problem z hajsem pieniądze to nie wszytko byq😎

Przepraszam za kazde zepsute auto dalem moderatwoi 400zl odda ci 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.