Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Sebix095

KacPusS

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 696
Login: Dickey
Nick oskarżonego: Sebix095
Powód skargi: Niespłacenie rat za pojazd
Data zdarzenia: 04.03.2021r godzina +/- 13
Dowody: https://imgur.com/a/00ZiRBS
Opis sytuacji: Więc tak chciałem sprzedać pojazd marki Flash. Oglaszajac na premium nagle zgłosił się gracz Sebix095 z pytaniem czy sprzedam mu pojazd w raty. Odpowiedziałem, że nie ma problemu tylko pojazd będzie droższy, ponieważ będę musiał czekać na gotówkę. Gracz nie miał jakiegokolwiek problemu z tym i przystał na warunki. Sprzedałem mu pojazd za 117k i powiedział, że do 10.03.2021 odda mi resztę(43k). Zaniepokoiłem się, gdyż gracz nie odpisywał mi na żadna wiadomość, przez ten prawie tydzień odpisał może raz, lecz to co wczoraj zrobił przeszło moje oczekiwania. Gdy napisałem do niego wiadomość "Siema, masz dla mnie pieniadze? Bo dziś mija termin spłaty" gracz nie odpisał i po 2 minutach wyszedł z serwera, dlatego piszę owa skargę. Od razu wspomnę, że nie zgadzam się na przedłużenie terminu i mam nadzieję, że gracz zostanie zbanowany.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Zamieściłem w tym samym imgurze co dowody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.