Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zima zawitała na pustyni, czyli pogoda z dnia 11 lutego

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

jxKQeUc.png

naTqDnE.png

Dnia 11.02.2021 stało się niesamowite zjawisko pogodowe, spadł śnieg na pustyni, więcej informacji w artykule, zapraszam.

VDgjwdI.png

Dnia 11.02.2021 spadł śnieg na pustyni w Bone County i Tierra Robada, ostatni raz spadł śnieg tam 11 lat temu gdy z północy przywiało arktyczne powietrze, tak też się teraz
stało, w ogóle ostatnimi dniami całe San Andreas jest pokryte śniegiem i temperatury osiągają nawet - 20 stopni na Mount Chiliand zanotowano temperaturę tego dnia aż - 34
stopnie celsjusza to jest niebywała temperatura. O godzinie 6:30 we wsi Angel Pine u boku Mount Chiliand zaobserwowano słupy świetlne powstają one gdy temperatura jest
bardzo niska i bez wietrznie jest.

gliyC0M.gif

Spotkałem Pana Franka który mieszka w Las Payasadas Tierra Robada i udzielił nam wywiadu na temat tej pogody.

Gzqqb1L.png

R: Apprentice _PeMaR_    F: Pan Franek - mieszkaniec Tierra robada

R: Witam, Apprentice _PeMaR_ - Redakcja Lion News
F: Witam!
R: Udzieli Pan nam odpowiedzi na kilka pytań?
F: Chętnie odpowiem.
R: Jaka jest Pana reakcja na tą pogodę?
F: Ja jestem bardzo zaskoczony, wstałem dziś rano i co ja widzę, śnieg i na termometrze widzę, że jest 0 stopni jak żyję to tak było kilka razy, 0 stopni to tu było w 
roku 1998 ale to była zima mocna.
R: Jakie będą skutki tego?
F: No będą plusy i minusy na pewno ziemia będzie bardziej nawodniona i warzywa mi będą bardziej rosły, ale też się my boimy, że mogą nie które zwierzęta mieć ciężko, bo
to nie typowe dla nich jest, że taka pogoda, dużo mieszkańców bierze dzikie zwierzęta do swoich szop lub garaży, drugim skutkiem tego może być, że będzie się trochę osuwać
ziemia z klifów.
R: Widział Pan kiedyś tyle tu śniegu?
F: Tyle raz widziałem 23 lata temu w roku 1998 wtedy był bardzo silny wiatr z północy i przywiało do nas to zimno i chmury z opadami śniegu, ale teraz ja nie wiem skąd
to się wzięło jak bez wietrznie jest.
R: To dziękuję za wywiad i miłego dnia Panu życzę.
F: Ja również dziękuję, do widzenia!

k1AwIr0.png

kOX0dab.png

5V20MaL.png

Podsumowując zima w tym roku jest piękna ale też i niebezpieczna z powodu osuwisk skalnych gdy stopnieje śnieg i również dla zwierząt które takiej zimy nie widziały już 
23 lata. Dziękuję za przeczytanie artykułu i do następnego!

NFAS945.png

Autor: @_PeMaR_

Korekta: @gereq

Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.