Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Apteka - co w niej znajdziemy

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

pzB7Mlb.png

naTqDnE.png

Witam, w tym artykule dowiemy się co kupimy w aptece i do czego się przydadzą te rzeczy, zapraszam do przeczytania.

VDgjwdI.png

Apteka jest to bardzo ważne miejsce dla nas, gdy mamy mało życia najlepiej przyjść do niej i kupić rzeczy które się w niej znajdują, jest tylko jedna w San Andreas 
w San Fierro King's, znajdziemy tam bardzo potrzebne rzeczy które powinniśmy mieć zawsze przy sobie, a mianowicie są to bandaże i apteczka te rzeczy da się kupić w 
aptece, 1 bandaż kosztuję 30$ a apteczka kosztuję 70$ to jest bardzo mało co do tego co nam to daje.

3FlC7VG.png

Apteczki i bandaże przydadzą się gdy spadniemy z wysokości czy nas ktoś przejedzie wtedy tracimy życie i żeby je zregenerować musimy użyć apteczki lub bandaży, a 
dużo osób które chodzą na strefe dm też ich używa bo wiadomo dostają strzałami z broni i mają mniej życia, wtedy używają apteczki.

5V20MaL.png

Spotkałem pewnego gracza który dawniej spędzał bardzo dużo czasu na strefie dm i udzielił mi wywiadu.

Gzqqb1L.png

R: Apprenice _PeMaR_    A: @alimentos_yt - gracz który spędzał dużo czasu na strefie dm

R: Witam, Apprentice PeMaR - Redakcja Lion News.
A: Witam witam.
R: Odpowie Pan na kilka moich pytań?
A: Pewnie!
R: Czy chodził Pan dawniej na strefę dm?
A: Oczywiście że tak. Spędzałem tam większość swojego czasu.
R: Używał Pan tam apteczki czy bandażów?
A: Tak, zdarzało się podczas kryzysowych sytuacji.
R: Pomagały Panu w rozgrywce tam?
A: Jasne.
R: W takim razie dziękuję za wywiad i miłego dnia.
A: Dziękuję.

5V20MaL.png

Przeprowadziłem wywiad z graczem który spędzał czas na strefie dm i powiedział, że przydały mu się dużo razy bandaże i apteczki, podsumowując warto wydać 30$ lub 70$,
bo na pewno się przydadzą. Mam nadzieję, że artykuł się przydał i spodobał, dziękuję za przeczytanie.

5V20MaL.png

k1AwIr0.png

md1xDX1.gif

NFAS945.png

Autor: @_PeMaR_

Korekta: @gereq

Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.