Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Flash Wiesława_Pindka

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

8rPbjyc.png

Cześć, dziś zapoznamy się z historią motoryzacyjną gracza Wiesław_Pindek!
Zapraszam!

pnpasek.png.ab1cd8c200e99b409cc983163a5b0816.png

R – Redaktor @Rafaal U - Uczestnik wywiadu @Wieslaw_Pindek

RWitaj Wiesławie, jestem Junior Reporter Rafaal z Project News. Miło mi Cię poznać

U: Cześć, jestem Wiesław.

RZaczniemy od pytania - Jakie pojazdy posiadałeś w swoim garażu przed zakupieniem Flasha?

U: Co do historii moich pojazdów, nie jest jakaś bujna. Było ich aż trzy, a mianowicie Fortuna, Blista a teraz prezentowany przeze mnie Flash. Jakiejś wielkiej historii związanych z tymi dwoma pojazdami nie mam, ponieważ służyły mi one tylko do przemieszczania się z miejsca A do miejsca B, lecz wspominam je nawet dobrze.

R: Dlaczego zdecydowałeś się akurat na Flasha?

U: Zakup tego pojazdu nie był jakoś wyjątkowy, odkupiłem go od mojego znajomego. Czemu akurat Flash? Cena była niska jak na zamontowany w nim tuning oraz ID, więc postanowiłem zainwestować, jeśli można tak to nazwać.

R: Więc jaki tuning posiadał podczas transakcji?

U: Podczas zakupu flesza był on prawie wszystko, brakowało mu tylko nitra, podświetlanego licznika, przyciemnionych szyb, baku LPG oraz dodatkowych kluczy. Posiadał on na chwilę zakupu największy silnik, jaki można posiadać w tym pojeździe, oczywiście w wersji benzynowej

R: Jaki tuning wykonałeś w nim do tej pory?

U: Tune, które do tej pory wykonałem to, między innymi przyciemnienie szyb na 70% przepustowości świtała, licznik pod kolor świateł oraz dodatkowy zestaw kluczyków.

R: Jak Ci się nim jeździ?

U: O odczuciach podczas jazdy Flashem nie dużo powiedzieć, a jest to spowodowane tym, że mam go krótko. Lecz jeżeli trzeba można się pościgać, ładnie polecieć bokiem czy pojechać grzecznie do kościoła haha.

R: Masz może jeszcze aktualnie jakieś inne pojazdy oprócz Flasha w garażu?

U: Na ten moment moja kolekcja zaczyna się na Flashu i na nim kończy.

R: Masz może zamiar coś zakupić?

U: W niedalekiej przyszłości mam zamiar zakupić kilka pojazdów z salonu egzotycznego. Pierwszym z nich byłby Chetaah 76, na którego obecnie zbieram kapitał. Co do Flasha raczej szybko go nie sprzedam.

R: O, bardzo ciekawy wybór. Mam nadzieję że wpadniesz z nim do mnie po zakupie. Z mojej strony to tyle. Dziękuję za rozmowę.

U: Ja również, na razie.

dvD4j11.png

bIjGY6J.png

EU2XHbs.png

7USaU85.png

SusnLxx.png

Chciałbyś aby twój pojazd znalazł się w tej serii? Odezwij się w wiadomości prywatnej do @Rafaal

pnkpasek.png.ccb1dac5468df2b08fbe679fe28a7bef.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @BebokZPolski

Korekta: @AlimentoS_YT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.