Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - FCR-900 Pemara

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

sLuKwHs.png

Witajcie w nowym artykule z serii Pojazdy Graczy. Dziś przyjrzymy się pierwszemu motorowi, który u mnie występuje.
Zapraszam!

pnpasek.png.d66258cafbb01de8e1fac6a03fd8e096.png

R – Redaktor @Rafaal               U - Uczestnik wywiadu @_PeMaR_

RCześć, jestem Junior Reporter Rafaal z redakcji Project News. Miło mi Cię poznać.

U: Witam, jestem Pemar.

R: Jakie pojazdy posiadałeś, przed zakupieniem tego motocyklu?

U: Przed tym pięknym motorem miałem sporo aut, wymienię te najważniejsze. Pierwszym pojazdem w moim garażu była manana 1.8pb, posiadała pełny tuning wizualny. Potem kupiłem Super GT, z którego nie byłem zadowolony, więc je sprzedałem. Następnie kupiłem Jestera, do którego wsadziłem tuning, za bodajże sto tysięcy. Sprzedałem go, ponieważ trafiła mi się okazja i zacząłem handlować samochodami.

R: Dlaczego postanowiłeś za kupić ten motor?

U: Z początku nie miałem zamiaru kupować jednośladu, chciałem zakupić Sultana lub Cheetacha. Coś w tym stylu, ale napisał do mnie pewien gracz o tym, że sprzedaje motocykl i postanowiłem, że zaryzykuję.

R: Jaki tuning posiadał podczas zakupu?

U: Gdy kupowałem ten motor za 178 tysięcy, to miał on największy silnik 1.0pb, komputer pokładowy v4 1000 punktów, Turbo v5 2 bara, radio i takie drobnostki.

R: Zmieniłeś coś w nim dotychczas?

U: Podczas posiadania tego motoru od razu jak go kupiłem - tak mi się spodobał, że pojechałem do tunera i zamontowałem zestaw wyścigowy 3 i do komponentów lampy fioletowe i rejke S2 PEMAR i do tego czasu to więcej już nie.

R: Jak Ci się nim jeździ?

U: Motor ten świetnie się prowadzi, jest zwinny i szybki, bo jak na tą cenę to v-max jest fajny, bo 299 km/h robię nim cały czas wyścigi i mnie ani razu nie zawiódł.

R: Posiadasz jakieś inne pojazdy oprócz tej FCR'ki?

U: Mam 3 pojazdy: Opisywaną FCR'kę, Sentinela 2.7pb z lekkim tuningiem wizualnym, do którego planuje zamontować bodykit i pereniala, którego mam ponad miesiąc, posiada tylko felgi i halogeny.

R: Zamierzasz coś jeszcze kupić? A może sprzedać?

U: Nie planuję sprzedawać tych pojazdów, bo do każdego mam pomysł, ale do motoru planuję zamontować nitro a w przyszłości zestaw Torowy 3, a jak nazbieram o wiele więcej, to planuje kupić Turismo - jest to moje marzenie mieć te auto.

R: Dziękuje Ci bardzo za udzielenie wywiadu. Mam nadzieję, że odwiedzisz mnie kiedyś z Turismo.

U: Dziękuję, do zobaczenia.

mAtUDgD.png

gNJRcRa.png

CyIffpS.png

BIY3SB4.png

oadrJAA.png

Chciałbyś aby twój pojazd znalazł się w serii? Odezwij się do @Rafaal w wiadomości prywatnej na forum!

pnkpasek.png.6f6473ff9d1eb9472cdd23361686cfdb.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @AlimentoS_YT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.