Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

It's my House #2 - Domek na plaży BL1K'a

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

ww3VSWL.png
naTqDnE.png

Witam w kolejnym, już drugim wydaniu nowej serii wywiadów pt. "It's my House".
Na wstępnie chciałbym zachęcić Państwa do kontaktu w wiadomości prywatnej na forum, w celu przedstawienia posiadanego przez Was domu, meliny, czy kawalerki.

5V20MaL.png
W dniu dzisiejszym przeprowadziłem wywiad z użytkownikiem BL1K. W wywiadzie można dowiedzieć się o tym wspaniałym domu - na plaży Los Santos! Zapraszam do przeczytania.
Gzqqb1L.png

R Supervisor @AlimentoS_YT        U - Użytkownik @BL1K

R: Witam, Supervisor AlimentoS_YT - Redakcja Project News. Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań?
U: Cześć! Oczywiście, że tak, pytaj!
R: Gdzie znajduje się Twój domek?
U: Mój domek znajduje się przy słonecznej plaży w Los Santos, a dokładniej na dzielnicy Santa Maria Beach.
R: Co zdecydowało, że wybrał Pan ten dom?
U: Wybrałem ten dom, ponieważ jest to jeden z moich ulubiony domów w całym San Andreas, również kierowałem się klimatem, jego lokalizacja jest idealna, plaża, cisza, oraz piękne zachody słońca. Coś cudownego!
R: Jak ten dom trafił w Pana ręce?
U: Tak szczerze, był to całkowity przypadek, miałem zamiar go odkupić od innego gracza, ale coś mnie podkusiło, żeby podjechać i zobaczyć - do kiedy jest opłacony domek, przez poprzedniego właściciela. Termin, kończył się jeszcze tego samego dnia i spędziłem 4h pod tym domkiem, aby jak najszybciej go wykupić.
R: Jest Pan zadowolony z tej lokalizacji?
U: Lokalizacja jak najbardziej mi sprzyja, domek znajduje się blisko stacji, jest tuż przy wyjeździe z miasta i mam blisko do pracy oraz sklepu. Dodatkowo przed moim domkiem umiejscowiony jest parking dla turystów, jak i innych mieszkańców!
QHZpqyL.gif
R: Długo Pan tutaj mieszka?
U: O ile się nie mylę, to zamieszkuje w tym domu już od ponad miesiąca.
R: Czy warto tutaj mieszkać?
U: Każdy ma inny gust, ja powiem warto, a ktoś że nie, ale osobiście jako aktualny właściciel polecam okolice.
R: Mieszka Pan tutaj sam, czy na przykład z rodziną?
U: Aktualnie samemu, w przyszłości może się to zmienić.
R: Ile pojazdów zmieści się na terenie domu?
U: Aktualnie cztery ale ma dojść na dniach piąty pojazd. Jeśli chodzi o ogólną liczbę, to zależy to od rozmiaru, jak i ustawienia pojazdów.
R: Co mógłby Pan opowiedzieć o swoich pojazdach, które tutaj stoją?
U: Posiadam cztery pojazdy, po prawej stoi Euros z silnikiem 3.1, aktualnie pracuje nad full tunem w tym pojeździe. Na zdjęciach można też zobaczyć Moonbeama, ja go nazywam - "Marchewką" jak same kolory wskazują, jest to zwykłe auto, niedługo będzie miał zmieniane lampki i chyba tyle, co mogę o nim powiedzieć. Pojazd jest typowo pod zabawę i wygląd tzw. vizu. Następnie na zdjęciu można zobaczyć Vincenta, jest to mój projekt, wzoruje się na pojeździe marki BMW, a dokładniej e34, posiada on max silnik, czyli 1.9, oczywiście benzynka, planuję w nim zamontować zawieszenie i myślę nad lampkami. Ostatnim pojazdem, widocznym na zdjęciu, przy drzwiach stoi auto, które jest każdemu znane Perenial, na razie czysty, nic nie posiada, ale mam zamiar się nim bawić.
6qriii7.gif
R:  Jakie są plusy posiadania takiego domu?
U: Dla mnie największym plusem jest to, że mogę mieć wszystkie pojazdy w jednym miejscu, a inne plusy - wszystkie domki są pozajmowane i też fajne jest to, że mam jeden z nich. 
R: Jakie są minusy posiadania takiego domu?
U: Niech się zastanowię, największym minusem jest termin, który trzeba bardzo pilnować, bo szkoda stracić posiadłość, jeszcze takim jednym minusem jest cena wynosząca 1,000 dolarów za dobe, ktoś powie dużo, ktoś mało - dla mnie osobiście cena wydaje się okej, ale to nie zmienia faktu, że mogłoby być zawsze taniej.
R: Co możemy znaleźć wewnątrz domu?
U: Dom jest dwupiętrowy, znajdziemy tam kuchnie, pokój gościnny, cztery sypialnie i łazienkę oraz na podwórzu garaż, w którym trzymam swój pojazd.
2oF1zZY.gif
R: Jakie jest Pana ulubione pomieszczenie?
U: Ogólnie, to lubię każde pomieszczenie w tym domu, ale jeśli już miałbym wybrać to kuchnia, ponieważ jest bardzo ładnie wykończona i przede wszystkim duża.
R: Na dziś to już wszystko, chciałbyś kogoś pozdrowić?
U: Jak najbardziej, serdecznie pozdrawiam wszystkich czytelników oraz administrację serwera ProjectRPG.
R: Także pozdrawiamy, dziękuję bardzo za poświęcony czas, miłego dnia Panu życzę!
U: Wzajemnie, do widzenia!
NXKfTKR.png
NFAS945.png

Autor: @AlimentoS_YT
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.