Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Bartek2013

strusmeksykanski

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, PaiR. napisał:

Rozumiem że nie masz wobec tego ochoty uiścić opłaty? Wolałbym już zamknąć ten wątek, dlatego zostawiam ostatnie 24h na podjęcie decyzji - w innym wypadku wyciągnę konsekwencje za oszustwo podczas wymiany. [Mówimy tu o poszerzeniach]

Brak systemu ratalnego

Jeśli nie ma innej możliwości mogę opłacić zamontowanie poszerzeń do pojazdu, czyli 12000$ [ poszerzenia 1 stopnia ], ponieważ FT nie  oznacza najlepszych części. Sytuacja z opłatą za tuning działa w  taki sposób w każdej skardze.  Nie zostało wypomiane  jakie  są  poszerzenia, dlatego nie widzę w tym problemu. @PaiR.

9 godzin temu, Bartek2013 napisał:

W momencie gdy ja posiadałem ten pojazd i napisałem skarge na gracza mlodziutki jedynym moim rozwiązaniem była odmiana, więc dlaczego nie posiadam takiej możliwości tutaj ?

Było się pytać w poprzedniej skardzę, dostałeś prosty warunek - masz go spełnić

9 godzin temu, Bartek2013 napisał:

Dodatkowo FT nie oznacza NAJLEPSZY części, dlatego nie muszę oddawać kwoty 24000$ za poszerzenia obu osi na poziom 2

Ja sobie zażyczylem że chcę 2lvl opon, więc nie wiem z czym masz problem, pair ci dał taką decyzję 🙂

Po 2, wg. mnie FT- Wszystkie części zamontowane najlepsze oraz najdroższe 

8 godzin temu, Bartek2013 napisał:

Jeśli nie ma innej możliwości mogę opłacić zamontowanie poszerzeń do pojazdu, czyli 12000$

Nie chcę twoich 12.000$ tylko 24.000$ nie rozumiesz co napisał PaiR? no chyba że chcesz dostać bana to już twoja sprawa,

8 godzin temu, Bartek2013 napisał:

ponieważ FT nie  oznacza najlepszych części.

oznacza

55 minut temu, nestixx napisał:

Nie chcę twoich 12.000$ tylko 24.000$ nie rozumiesz co napisał PaiR? no chyba że chcesz dostać bana to już twoja sprawa,

oznacza

Od kiedy FT oznacza NAJLEPSZY tuning ?

Mam rozumieć, że  mam ci także oddać pieniądze za brak zestawu torowego, ponieważ jest to najdroższa część, tak?

Proszę nie ośmieszaj się, wystarczy,  że sam widziałeś pojazd przed zakupem i  jechałeś  jako pasażer  i byłeś o  wszystkim powiadomiony, ponieważ byliśmy na diagnostyce i widziałeś dokładnie cały pojazd.

9 minut temu, Bartek2013 napisał:

że sam widziałeś pojazd przed zakupem i  jechałeś  jako pasażer  i byłeś o  wszystkim powiadomiony, ponieważ byliśmy na diagnostyce i widziałeś dokładnie cały pojazd.

XDDDDDDDDDDDDDDDDD, ale poleciałeś grubo w kłamstwo, szymrek do ciebie pisał że czekam pod urzędem ponieważ nie widziałem pojazdu na żywe oczy, proszę cię nie kłam, przyjechałeś jakimś elegy 😉

Po 2. tak na logike, jeśli bym z tobą jechał na to diagno, to chyba bym zauwazył brak ogranicznika i wykrywacza, nie prawdaż? slabo sprecyzowales swoje klamstwo, niezle 

41 minut temu, nestixx napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDD, ale poleciałeś grubo w kłamstwo, szymrek do ciebie pisał że czekam pod urzędem ponieważ nie widziałem pojazdu na żywe oczy, proszę cię nie kłam, przyjechałeś jakimś elegy 😉

Auto było w LV obok komendy i widziałeś je, do  wymiany doszło około 20-25 minut po pierwszej wiadomosci od Szymrek

41 minut temu, nestixx napisał:

Po 2. tak na logike, jeśli bym z tobą jechał na to diagno, to chyba bym zauwazył brak ogranicznika i wykrywacza, nie prawdaż? slabo sprecyzowales swoje klamstwo, niezle 

Jakby twój kolega wypomniał, że nie posiada tych dwóch rzeczy to już do swojej skargii nie miałbyś co dopisać 🙂

Przed chwilą, Bartek2013 napisał:

Auto było w LV obok komendy i widziałeś je

Było owszem, po wymianie kolega szymrek mnie tam zawiózł przed wymianą go nie widziałem ani razu, prosiłbym o wypowiedź gracza @Szymrek7 ponieważ to on równiez byl ze mna pod urzedem jakis czas 🙂

1 minutę temu, Bartek2013 napisał:

do  wymiany doszło około 20-25 minut po pierwszej wiadomosci od Szymrek

moja wina ze jechales 25 minut swoim elegy? XDDD 

1 minutę temu, Bartek2013 napisał:

Jakby twój kolega wypomniał, że nie posiada tych dwóch rzeczy to już do swojej skargii nie miałbyś co dopisać

no cos ty, brakuje poszerzen placzku, po drugie jak my mielismy wiedziec jak tego pojazdu nie widzielismy na oczy przed wymiana??????????????XDDDDDDD

1 minutę temu, nestixx napisał:

Było owszem, po wymianie kolega szymrek mnie tam zawiózł przed wymianą go nie widziałem ani razu, prosiłbym o wypowiedź gracza @Szymrek7 ponieważ to on równiez byl ze mna pod urzedem jakis czas 🙂

moja wina ze jechales 25 minut swoim elegy? XDDD 

no cos ty, brakuje poszerzen placzku, po drugie jak my mielismy wiedziec jak tego pojazdu nie widzielismy na oczy przed wymiana??????????????XDDDDDDD

Kolega to nie świadek

Wiadomość była 20-25 minut przed wymianą i do tej  chwili widzieliście pojazd oraz dogadywaliśmy cenę, a po ustaleniu kwoty dojechałem w minute, bo przez większość czasu jeździłem w SF i przez chwile w LV by pokazać autko.

Tak  i moge za nie  oddać 12 czy tam 14k ile kosztuje poszerzenie opon na lv1 🙂

7 minut temu, Bartek2013 napisał:

Wiadomość była 20-25 minut przed wymianą i do tej  chwili widzieliście pojazd oraz dogadywaliśmy cenę, a po ustaleniu kwoty dojechałem w minute, bo przez większość czasu jeździłem w SF i przez chwile w LV by pokazać autko.

K##wa koleś, zrozum że staliśmy pod urzędem kolejnym dowodem są sapd @Lokhok i ktoś jeszcze bo mnie skuwali jak wyjmowali @kozaczek1 z pojazdu... jeszcze szymrka pytali wtedy po co mu naprawka w aucie, pokaż dowód że bylismy w tym pieprzonym LV, 

Kolejnym dowodem jest to że szymrek pisał cały czas do ciebie na pv, ponieważ ja do szymrka na discordzie pisałem aby do ciebie wszystko przekazywał :)) \

[2021-03-08 17:44:13] [Output] : (20) Szymrek7: siema 
[2021-03-08 17:44:14] [Output] : (20) Szymrek7: za co
[2021-03-08 17:44:18] [Output] : (91) yeeciok: Po co ci na naprawka?
[2021-03-08 17:44:19] [Output] : (20) Szymrek7: co 

[2021-03-08 17:44:32] [Output] : (45) kozaczek1: ale o co chodzi gereq

[2021-03-08 17:44:39] [Output] : (22) gereq: taranujesz
[2021-03-08 17:44:39] [Output] : (20) Szymrek7: a ty mnie zkuwasz, co zrobiłem takiego?
[2021-03-08 17:44:43] [Output] : (20) Szymrek7: a ja tarnuje>?
[2021-03-08 17:44:44] [Output] : (45) kozaczek1: nie prawda
[2021-03-08 17:44:45] [Output] : (20) Szymrek7: naprawkÄ…?
[2021-03-08 17:44:47] [Output] : (20) Szymrek7: Ciekawie
[2021-03-08 17:44:48] [Output] : (91) yeeciok: Próbujesz mu dać naprawke
[2021-03-08 17:44:51] [Output] : (22) gereq: *krzyczy* Wysiadaj z pojazdu!!

[2021-03-08 17:44:59] [Output] : (20) Szymrek7: a nie moge, daj mi podpunkt regulaminu lub cos.

[2021-03-08 17:45:18] [Output] : (22) gereq: Wysiadaj!

[2021-03-08 17:45:22] [Output] : (45) kozaczek1: o co chodzi

[2021-03-08 17:45:46] [Output] : ⓠJesteś zakuty, nie możesz wysiąść z pojazdu!

było to pod urzędem sf, staliśmy tam od dłuższego czasu czekając na ciebie ;))) 

Podaj swoj jakis dowod, moze co? 

Dnia 08.03 gracz @nestixx dostał mute i poprosił mnie na discordzie, żebym napisał do gracza Bartek2013 czy chcę się wymienić za greenwooda. Gracz nie chciał się wymienić, więc nestixx zaproponował kwotę 200k i ostatecznie pojazd został sprzedany za kwotę 225k lub 226k.  Przez cały czas byliśmy w LS bo tam znajduję się mój domek, po ugadaniu ceny ruszyliśmy w strone SF a dokładnię do urzędu. Po dojechaniu do urzędu wyszedłem z auta i poszłem pomóc koledzę (kozaczek1) bo chciał zrobić pościg, ale miał zepsute auto. Zostawiłem nestixa pod urzędem i ruszyłem w stronę stacji, po zakupie naprawki podjechałem do kozaczka i próbowałem mu naprawić te auto jednak to mi się nie udało i zakuli mnie oraz nestixxa. Po wypuszczeniu nas, nestixx poprosił mnie żebym napisał do Bartka kiedy będzię na urzędzie. Po paru minutach Bartek2013 przyjechał innym autem (elegy) pod urząd i auto zostało sprzedane. Po zakupie auta nestixx poprosił mnie o podwieźienie pod HQ LV (Dokładnie na starą baze turba obok stacji) bo tam stało auto. Tyle pamiętam z tej sytuacji. Auto tylko widzieliśmy dopiero po zakupie na starej bazie turba! Nawet nam nie zaproponowałeś żebyśmy zobaczyli pojazd i też nie poinformowałeś przed zakupem gdzie auto się znajduję, więc jak mieliśmy je zobaczyć?

Czekam na administracje RCON [nie chce oznaczać] by była odmiana, iż z tego co zauważyłem PaiR w takich momentach pisze raz tak raz tak [ patrząc po innych skargach ],  dlatego prosiłbym o "zamknięcie" skargi i  czekam  na odpowiedź jednego z administratorów RCON.

W skrócie zostawiam możliwość odmiany i czekam na dalszy werdykt administracji. 😉

16 minut temu, Bartek2013 napisał:

prosiłbym o "zamknięcie" skargi

Nikt tej skargi nie zamknie bez mojej zgody, bo ja ją pisałem 

17 minut temu, Bartek2013 napisał:

W skrócie zostawiam możliwość odmiany i czekam na dalszy werdykt administracji.

dostałeś warunek od paira = masz go spełnić

57 minut temu, nestixx napisał:

Nikt tej skargi nie zamknie bez mojej zgody, bo ja ją pisałem 

dostałeś warunek od paira = masz go spełnić

Dostałem warunek od PaiR'a, a ja go nie przyjmuje i czekam na werdykt administracji RCON 😉 Dlatego proszę o przeniesienie wątku do "oczekujące" w celu sprawdzenia tego przez administracje RCON, iż oni mają tutaj najwięcej do powiedzenia.

Cena 26000$ jest o wiele za wysoka, patrząc że liczy po najdroższym tuningu, mimo że nigdzie nie wspomniałem że posiada najdroższe ulepszenia.

Pozostaje dalej, że mogę oddać 16000$ lub czekam na administracje RCON, bo to dalej wymysł  gracza, że  on myślał, że ma najdroższy tuning.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.