Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowany Wniosek o zdjęcie zakazu frakcyjnego Nerwanek1

Nerwanek1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Nerwanek1
Nick: Nerwanek1
UID: 49684
Data dodania: 01.10.2024
Powód: otrzymuje zakaz frakcyjny z powodu udostępniania materiałów frakcyjnych osobom postronnym. 
Coś od siebie: WItam serdecznie mineło już trochę czasu od kiedy nie ma mnie w żadnej frakcji ten czas pozwolił mi przemyśleć wszystkie moje błędy jeszcze raz chciałem bardzo przeprosić za to że udostępniłem materiały frakcyjne obiecuje że już więcej tak nie zrobię ostatnio też zacząłem więcej grać na serwie i nie dostałem dawno żadnej kary serwerowej chciałbym zacząć granie na serwie z czystą kartą a nie ukrywam że ciąży na mnie to że cały czas jestem na bl w czf 

• Super 9
  • WOW! 1

Witaj,

Po przeanalizowaniu Twojego wniosku, decyzją CZF zostajesz zdjęty z Czarnej Listy. Mamy nadzieję, że przez ten czas przemyślałeś swoje zachowanie i wyciągnąłeś odpowiednie wnioski, a podobna sytuacja nie będzie miała już miejsca.

3jo5eSU.png

• Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.