Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Z kamerą na akademii… Sonda na temat przebiegu akademii w SAMD

v.vacat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

MivWYmq.png

M3o7SmR.png

Dzień dobry, drodzy czytelnicy! Z tej strony Redaktor z Redakcji Prasowej Project News, @v.vacat. Przed Wami piąty materiał z cyklu „Z kamerą na akademii...”, w którym to przybliżam Wam przebieg procesu akademii w poszczególnych biznesach bądź frakcjach dostępnych dla graczy naszej serwerowej społeczności. Z treści sondy będziecie mogli dowiedzieć się kluczowych informacji dotyczących przebiegu akademii we frakcji San Andreas Medical Department. Rekrutacja do tejże frakcji miała miejsce w dniach 14.09. - 18.09. Wyniki zostały ogłoszone następnego dnia. Szansę na pracę w San Andreas Medical Department dostało dokładnie 13 osób! Jesteście ciekawi, jakimi interesującymi spostrzeżeniami wymienili się ze mną członkowie tej akademii? Zapraszam zatem do lektury tej sondy! Przed rozpoczęciem części z wywiadami pragnę poinformować, że w momencie prowadzenia dyskursu każdy z moich respondentów był na randze Emergency Medical Service Academic.

hVfBEzt.gif

vgC1HDp.png

Moją pierwszą respondentką jest @Veirdness - zauważyłem ją podczas pełnienia służby w Mobilnym Punkcie Pomocy na Cranberry Station.

5V20MaL.png

v: @v.vacat | V: @Veirdness

v: Dzień dobry! Jestem @v.vacat, Redaktor z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałabyś odpowiedzieć mi na kilka pytań w ramach sondy związanej z Twoją akademią w San Andreas Medical Department?
V: Oczywiście, że tak!

v: Powiedz mi, proszę, dlaczego zdecydowałaś się na udział w rekrutacji do San Andreas Medical Department? 
V: 
Zdecydowałam się spróbować swoich sił we frakcji San Andreas Medical Department, ponieważ kiedy byłam nastolatką chodzącą do gimnazjum, moim cichym marzeniem było, aby spełniać się w tym kierunku. Ktoś pewnie zapyta: „To dlaczego nie poszłaś?”. Na to pytanie jest kilka odpowiedzi. Jako młodzi ludzie często stajemy przed trudnymi dylematami, np. przy wyborze szkoły średniej. Prawda jest taka, że mówiąc to jako realistka, uważam, że młody człowiek musi sam sprawdzić, czy mu ten zawód odpowiada, czy nie, a dorosłość wszystko zweryfikuje. Jeśli chodzi o mnie, ukończyłam technikum hotelarskie, dlatego że jednym z wielu moich zainteresowań są między innymi podróże. Nie poszłam do liceum o profilu biologiczno-chemicznym, ponieważ przedmioty ścisłe poza biologią, takie jak chemia czy matematyka, nie były nigdy moją mocną stroną, więc uznałam wtedy, że zawsze po szkole średniej mogę ukończyć szkołę policealną w zawodzie opiekuna medycznego, opiekuna osób starszych czy niepełnosprawnych. Tak więc skupiłam się na swoim pierwszym wyborze szkoły, by mieć zawód oraz zdać maturę, a potem myśleć o swojej przyszłości.

v: Czy mogłabyś mi opowiedzieć coś na temat atmosfery panującej we frakcji oraz o zarządzie frakcji San Andreas Medical Department? 
V: 
Pełnoprawni są naprawdę miłymi osobami i w razie pytań zawsze chcą doradzić nowym osobom. Natomiast zarząd również pokazuje się z dobrej strony. Oczywiście muszą trzymać rygor we frakcji, lecz też są bardzo wyrozumiali i zawsze można się z nimi dogadać.

v: Jakie są Twoje odczucia po pierwszych służbach w San Andreas Medical Department jako Emergency Medical Service Academic?
V: 
Z racji tego, że jestem w San Andreas Medical Department drugi raz, nie odczuwałam stresu, bo wszystko było mi już dobrze znane. Jedyne, czym się stresowałam, to drugim dniem, dlatego że miałam robić mieszkańców, którzy są rozmieszczeni po całej mapie San Andreas i musiałam wyruszyć w teren, gdzie czasem jestem zdezorientowana na drodze, nie wiedząc, gdzie się znajduję, haha, ale przełamałam się i wszystko poszło z górki!

v: Jak byś opisała swojego Szkoleniowca z akademii? Kto to jest i jak Ci się z tą osobą współpracuje?
V: Moim szkoleniowcem był @Szender, stary wyjadacz z San Andreas Medical Department. Jego podejście jest wymagające, lecz stara się przystępnie i spokojnie wyjaśnić wszystkie trudne kwestie. Dzięki niemu zaczęłam rozumieć to, z czym mam największe trudności.

v: Z takim Szkoleniowcem przyswajanie nowych wiadomości musi być przyjemnością! Chciałbym zadać Ci kolejne pytanie. Który z elementów szkolenia najbardziej Ci się podobał i dlaczego akurat ten?
V: 
Ze wszystkich szkoleń najbardziej podobało mi się wyciąganie poszkodowanego z pojazdu. Forma, w której zaproponowali nam to szkoleniowcy, była bardzo dobrze pokazana i na długo zapadnie mi to w pamięć. Uważam, że właśnie to szkolenie może przydać się w prawdziwym życiu, jeśli miałaby wydarzyć się podobna sytuacja.

v: Nabywanie nowych umiejętności zawsze sprawia dużo przyjemności! Frakcja San Andreas Medical Department ma kilka dodatkowych uprawnień. Jednym z nich jest między innymi możliwość rozszerzenia swoich kwalifikacji poprzez dołączenie do Center Specialized Rescue bądź zrobienie kursu umożliwiającego prowadzenie pojazdów uprzywilejowanych. Czy w przyszłości przewidujesz rozwój swoich kompetencji, by zdobyć dodatkowe zdolności wewnątrz frakcji? 
V: 
Najpierw myślę o tym, żeby zdać egzamin na pełnoprawną – to mój priorytet. Jeśli uda się go zdać, na pewno będę chciała rozwijać swoje kompetencje, by zdobyć dodatkowe umiejętności wewnątrz frakcji.

v: Czy stresujesz się wizją egzaminu kończącego Twoją akademię? Czy masz w głowie plan, co zrobisz, jeśli Ci się nie powiedzie? 
V: 
Nie będę ukrywać, że trochę się stresuję. Codziennie przed pójściem spać poświęcam godzinę na przyswajanie wiedzy z materiałów szkoleniowych, natomiast w godzinach popołudniowych wraz z moim szkoleniowcem, którym jest @Szender, swoją służbę łączę z nauką, jak powinna przebiegać prawidłowo przeprowadzona akcja Role-Play, by na egzaminie wiedzieć i pamiętać, jaką kolejność zachować. Jeśli chodzi o drugie pytanie, co zrobię, gdy mi się nie powiedzie, to jest jeszcze egzamin poprawkowy, a jeśli go nie zdam, to reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dojdę wtedy do fundamentalnej konkluzji, że na pewno spróbuję jeszcze w następnej rekrutacji.

v: To było ostatnie pytanie do Ciebie! Bardzo Ci dziękuję za odpowiedzi oraz czas, który mi poświęciłaś. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić, korzystając z okazji, że będziesz występować na łamach Project News?
V: 
Chciałabym pozdrowić zarząd San Andreas Medical Department: @Camper, @xrey128, szkoleniowców: @Janusz_Barton, @Wiktoriax98, @Szender oraz pozostałych pełnoprawnych pracowników tej frakcji, którzy we mnie wierzą i mi kibicują – to naprawdę podnosi na duchu! Dziękuję Wam za każde miłe, budujące słowo. ❤️

z75NfMD.gif

Następnym moim gościem był @xanny. Znalazłem go akurat podczas ciężkiej pracy na oddziale ratunkowym, gdzie mierzył puls pacjentce. Zdradził mi, że jej wyniki były wybitne! Puls wynosił 67 uderzeń na minutę.

5V20MaL.png

v: @v.vacat | x: @xanny

v: Dzień dobry! Jestem @v.vacat, Redaktor z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań w ramach sondy związanej z Twoją akademią w San Andreas Medical Department?
x: 
Jasne, z chęcią odpowiem.

v: Powiedz mi, proszę, dlaczego zdecydowałeś się na udział w rekrutacji do San Andreas Medical Department?
x: 
Zdecydowałem się na frakcję San Andreas Medical Department przez pryzmat zainteresowania ratownictwem medycznym i chęci pójścia w przyszłości na ów kierunek studiów. Chciałem dowiedzieć się więcej, nawet udając ratownika w grze komputerowej.

v: Czy mógłbyś mi opowiedzieć coś na temat atmosfery panującej we frakcji oraz o zarządzie frakcji San Andreas Medical Department?
x: 
Jeżeli o samą atmosferę chodzi, to nie bardzo mogę określić, czy jest w porządku, ze względu na to, iż moja aktywność w akademii skupia się na szkoleniach, w których uczestniczę. Na pewno szkoleniowcy są empatyczni i skłonni do pomocy o każdej porze. Najbardziej zaskoczyła mnie życzliwość lidera frakcji @Camper. Bez najmniejszego problemu udało mi się z nim dogadać w sprawie wygodnego dla mnie terminu spotkania i nie miał z tym żadnego problemu. Jako świeży lider wydaje mi się naprawdę sympatyczną osobą. Jak na razie oceniam atmosferę pod kątem szkoleniowców i zarządu jako naprawdę godną polecenia.

v: Jakie są Twoje odczucia po pierwszych służbach w San Andreas Medical Department jako Emergency Medical Service Academic?
x: 
Nie mogę się wypowiedzieć na ten temat, bo aktualnie nie byłem wystarczająco długo na służbie, by móc się tutaj o tym wypowiadać. Wszystkie moje minuty spędziłem głównie na wkuwaniu wiedzy niezbędnej do zdania egzaminu.

v: Jak byś opisał swojego Szkoleniowca z akademii? Kto to jest i jak Ci się z tą osobą współpracuje?
x: 
Szkoleniowców jest kilku, na pewno miałem styczność z trzema z nich: @Szender, @Janusz_Barton oraz @Wiktoriax98. Sam stwierdzam, że są to osoby na pewno z fajnym poczuciem humoru i dystansem do siebie, jak i przebiegu służby. Bardzo życzliwi i skłonni do pomocy. Na pewno na plus jest ich wiedza. Widać, że mają już wypracowany staż we frakcji, co mogę stwierdzić przez pryzmat ich szkoleń. Są naprawdę przeprowadzone starannie i profesjonalnie. Co więcej powiedzieć - super osóbki i serdecznie ich pozdrawiam, jeżeli to czytają.

v: Z takim Szkoleniowcem przyswajanie nowych wiadomości musi być przyjemnością! Chciałbym zadać Ci kolejne pytanie. Który z elementów szkolenia najbardziej Ci się podobał i dlaczego akurat ten?
x: 
Nie mam szkolenia, które podoba mi się bardziej. Każdy temat jest wart uwagi i wymaga mojego zaangażowania, więc nie ma tam nieciekawych szkoleń ani też mniej lub bardziej fajnych.

v: Nabywanie nowych umiejętności zawsze sprawia dużo przyjemności! Frakcja San Andreas Medical Department ma kilka dodatkowych uprawnień. Jednym z nich jest między innymi możliwość rozszerzenia swoich kwalifikacji poprzez dołączenie do Center Specialized Rescue bądź zrobienie kursu umożliwiającego prowadzenie pojazdów uprzywilejowanych. Czy w przyszłości przewidujesz rozwój swoich kompetencji, by zdobyć dodatkowe zdolności wewnątrz frakcji?
x: 
Myślę, że jak już się oswoję z podstawami i uda mi się zdać egzamin, to pewnie dołączę do którejś z podjednostek w przyszłości.

v: Czy stresujesz się wizją egzaminu kończącego Twoją akademię? Czy masz w głowie plan, co zrobisz, jeśli Ci się nie powiedzie?
x: 
Nie stresuję się, nie mam w głowie planu. Jedyne, co chcę zrobić, to się odpowiednio przygotować i go zdać. Jestem za stary na przejmowanie się egzaminami w grach komputerowych i swego czasu sam egzaminowałem graczy, także nie jest mi obca żadna ze stron.

v: To było ostatnie pytanie do Ciebie! Bardzo Ci dziękuję za odpowiedzi oraz czas, który mi poświęciłeś. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić, korzystając z okazji, że będziesz występować na łamach Project News?
x: 
Myślę, że pozdrawiam osoby, które osobiście w tej sondzie wymieniłem. Również pozdrawiam całą frakcję San Andreas Medical Department i moją akademię, w której się znajduję.

30d4DDh.gif

Kolejną osobą, którą spotkałem w szpitalu, był @Kolusiek1324, który był w trakcie szpont... wykonywania obowiązków na recepcji. 

5V20MaL.png

v: @v.vacat | K: @Kolusiek1324

v: Dzień dobry! Jestem @v.vacat, Redaktor z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań w ramach sondy związanej z Twoją akademią w San Andreas Medical Department?
K: 
Witam, z tej strony EMS Academy @Kolusiek1324 z San Andreas Medical Department. Oczywiście z przyjemnością odpowiem Ci na Twoje pytania.

v: Powiedz mi, proszę, dlaczego zdecydowałeś się na udział w rekrutacji do San Andreas Medical Department?
K: 
Chęci do napisania podania w szeregi frakcji San Andreas Medical Department były moim priorytetem, ponieważ w nieodległej przeszłości miałem przyjemność przesiadywać już w tej frakcji na wysokich stopniach. Niestety, z pewnych przyczyn musiałem w tamtym momencie opuścić jej szeregi. Miałem próbę zwykłego powrotu do frakcji, ale niestety się nie udało, więc wiedziałem, że jeśli chcę kontynuować swój staż, muszę podjąć odpowiednie kroki, jakimi było napisanie podania w najbliższej rekrutacji. Jestem zadowolony z tego, że udało się po raz drugi dołączyć do tej frakcji.

v: Czy mógłbyś mi opowiedzieć coś na temat atmosfery panującej we frakcji oraz o zarządzie frakcji San Andreas Medical Department?
K: 
We frakcji San Andreas Medical Department panuje bardzo przyjemna i miła atmosfera, każdy sobie pomaga, rozmawiamy ze sobą i wiele więcej.

K: 
Moje pierwsze minuty w tej frakcji wspominam bardzo przyjemnie. Aktualnie jesteśmy po szkoleniach i jesteśmy przygotowywani do egzaminów końcowych akademii San Andreas Medical Department. Miałem przyjemność jeździć z osobami pełnoprawnymi, takimi jak: @Janusz_Barton.

v: Jak byś opisał swojego Szkoleniowca z akademii? Kto to jest i jak Ci się z tą osobą współpracuje?
K: 
Moją grupą w Akademii San Andreas Medical Department zajmuje się szkoleniowiec, Pani Doctor @Wiktoriax98, ale w szkolenie mnie mają też wysoki wkład pozostałe osoby, m.in. Hospital Manager @Camper, CO-Ordinator @xrey128 oraz Doctor @Szender. Jest to grupa szkoleniowców, z którą przyjemnie się współpracuje i która przede wszystkim posiada wysoką wiedzę teoretyczną, jak i praktyczną na temat medycyny oraz bardzo dobrze i zrozumiale przekazuje swoje doświadczenie i wiedzę osobom, które wstąpiły do Akademii San Andreas Medical Department w tej rekrutacji.

K: 
Przez te ostatnie dni, w których mieliśmy szkolenia, najbardziej spodobało mi się szkolenie z hospitalizacji. Ponieważ będąc w tej frakcji w ostatnim czasie, miałem z tym problem i całkowicie nie wiedziałem, z czym to się je. A teraz, gdy jestem po szkoleniu z tego tematu, jestem pewny i zapoznany z tym tematem, wiem, co po kolei robić.

K: 
Aktualnie nie mam planów na dołączenie do żadnego z działów, nawet gdybym pozytywnie przeszedł egzamin kończący akademię. Ale gdybym już miał dołączyć do jakiegoś, to faktycznie, tak jak wspomniałeś, byłoby to CSR, czyli Center Specialized Rescue, ponieważ lubię sobie czasami polatać helikopterem czy innymi środkami wysokościowymi.

K: 
Do egzaminu kończącego Akademię San Andreas Medical Department podchodzę ze spokojem, bez żadnego stresu i z pozytywnym nastawieniem, że przejdę po raz kolejny pozytywnie akademię San Andreas Medical Department. A jeśli się nie uda, to zobaczymy, co zrobię dalej. Ale na razie jestem dobrej myśli, że się uda i nie będę musiał zmieniać struktur frakcji, tylko będę mógł kontynuować swoją kadencję w tej właśnie frakcji.

v: To było ostatnie pytanie do Ciebie! Bardzo Ci dziękuję za odpowiedzi oraz czas, który mi poświęciłeś. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić, korzystając z okazji, że będziesz występować na łamach Project News?
K: 
Dziękuję Ci również za tę przyjemność, jaką było odpowiedzenie na Twoje pytania i wystąpienie w sondzie. Na sam koniec chciałbym pozdrowić całą frakcję San Andreas Medical Department, a w szczególności swoich szkoleniowców @Wiktoriax98, @Szender, cały zarząd San Andreas Medical Department, organizację Immortal Dynasty oraz osoby, z którymi miałem przyjemność rozmawiać bądź też się poznać. Pozdrawiam również @Anetaaaa. Życzę miłego dnia oraz przyjemnej lektury czytelnikom.

Dnrb9KL.gif

Krocząc dalej zawiłymi korytarzami szpitala, natknąłem się na @Nitzur, który był w trakcie wykonywania czynności porządkowych w gabinetach.

5V20MaL.png

v: @v.vacat | Ni: @Nitzur

Ni: 
Witam, z tej strony EMS Academy @Nitzur z frakcji San Andreas Medical Department. Chętnie odpowiem na Twoje pytania.

Ni: 
Z racji tego, iż w ostatnim czasie postanowiłem powrócić na serwer, zechciałem dołączyć do jakiejś frakcji. Jako pierwsza wyskoczyła mi rekrutacja właśnie do San Andreas Medical Department. Jako że znałem parę osób, postanowiłem napisać podanie i, jak widać, udało się dostać.

Ni: 
Nie jestem pewien, ile mogę powiedzieć, lecz uważam, że wszyscy ciepło przyjęli nowych członków akademii. Szkoleniowcy nie mają problemu z wytłumaczeniem jakichś niejasności i osobiście czuję się doskonale w tej właśnie frakcji.

Ni: 
Są one doskonałe, ale jednak jest trochę za dużo RP. Jednak podczas służby ze znajomymi z frakcji przyjemnie odgrywa się RP.

Ni: 
Szkoleniowców we frakcji jest kilku, lecz ich poziom jest naprawdę wysoki. Wiele rzeczy rozumiem ze szkoleń, a jeżeli czegoś nie zrozumiem, chętnie umawiają się na szkolenia powtórkowe.

Ni: 
Myślę, że pytania pod koniec szkolenia. Są one często podchwytliwe i pokazują, czy akademicy cokolwiek przyswajają.

Ni: 
Myślę, że tak. Coś takiego z łatwością pomoże mi przyswoić wiedzę, która na pewno przyda się kiedyś w prawdziwym życiu.

Ni: 
Trochę się stresuję, ponieważ na egzaminie, który odbyłem, będąc we frakcji San Andreas Fire Department na akademii w sierpniu 2023, egzamin zdałem na 32,5%. Lecz myślę, że dzięki wiedzy nabytej przez lata dam radę go zdać.

Ni: 
Pozdrawiam wszystkich przyjaciół z biznesu Project News oraz wszystkich czytających!

n9zaBgm.gif

Po krótkiej ekspedycji do szpitala w Los Santos, postanowiłem udać się do przychodni w Fort Carson. Tam spotkałem swojego ostatniego gościa, którym jest @kxaf.

5V20MaL.png

v: @v.vacat | kx: @kxaf

kx: 
Witam, jasne, z chęcią odpowiem na Twoje pytania.

kx: 
Zdecydowałem się na udział w rekrutacji, ponieważ od dawna na nią czekałem i interesowałem się tą frakcją. Widziałem już kiedyś, jak wygląda w takiej frakcji Role-Play i mi się on spodobał, więc postanowiłem, że spróbuję swoich sił. A że wystartowała akurat wtedy, kiedy gram dużo na serwerze, to postanowiłem, że napiszę, bo czemu nie.

kx: 
Atmosfera we frakcji San Andreas Medical Department jest naprawdę super. Dołączyłem tutaj do akademii, miałem super szkolenia, z których wyniosłem bardzo dużo cennej wiedzy, którą wykorzystałem na egzaminie oraz podczas RP. Ekipa szkoleniowa jest naprawdę pomocna, zawsze były jakieś szkolenia powtórkowe, zawsze była 
ta pomoc, nigdy jej nie brakowało. Każdy miał czas, aby odpowiednio się nauczyć, dużo śmiechu i zabawy przy tym również było. Zarząd jest również super, egzaminy przeprowadzają bardzo fajnie, czysto, wiedza ze szkolenia zawsze się przydała i nie ma z tym problemu. Zarząd frakcji San Andreas Medical Department jest bardzo
potrzebny do utrzymania ducha frakcji, jak i porządku i uważam, że ten zarząd jest świetny i wykonuje swoje obowiązki.

kx: 
Moje pierwsze odczucia są bardzo dobre. Przez ten czas, kiedy się uczyłem, zdobywałem nową wiedzę i wykorzystuję ją teraz na różne akcje Role-Play, na różne sytuacje w grze. Pierwsze służby zaczynały się od zwykłych patroli, gdzie ta wiedza była wkuwana przez jakiś czas, żeby się czegoś nauczyć. Z kolejnymi szkoleniami zdobywało się nową wiedzę, nowe możliwości frakcyjne i nowe odkrycia. Pierwsze dni i pierwsze RP były niesamowite.

kx: 
Moim szkoleniowcem dotychczas jest @Wiktoriax98. Dużo pomaga w nauce, chce nauczyć wielu rzeczy z dokładnością, co zawsze jest dobre dla akademika. Chce, aby akademicy byli dobrze wyuczeni i zdali egzaminy, bo przecież do tego wszystkiego jest potrzebna ta wiedza. Współpraca z tą osobą jest bardzo dobra, nauka idzie szybko i sprawnie, ale dokładnie. Cieszę się, że mogę się dużo nauczyć dzięki takiej osobie.

kx: 
Najlepszy moment na szkoleniu to było RP z sytuacji zagrożenia życia. To RP dobrze przyswoiłem ze szkoleniowcem. Wyciąganie poszkodowanych z auta było moją ulubioną częścią. Dużo się nauczyłem z tego RP, nie jest ono ani ciężkie, ani łatwe – jest do nauczenia, jeśli się chce, bo do tego potrzeba czasu. Takowy mam i wiem, że mogę dzięki temu dużo przenieść na egzamin.

kx: 
Chciałbym na pewno wejść głębiej w struktury San Andreas Medical Department, lecz do tego potrzeba dużo czasu, wiedzy, rozwoju, nauki oraz więcej egzaminów i szkoleń. Potrzebuję między innymi przejść akademię do dalszego rozwoju. Przewiduję taką przyszłość, lecz jest ona odległa. Chcę się teraz skupić na akademii i nauczyć się podstaw frakcji.

kx: 
Stresuję się egzaminem. Jest to na pewno mój duży krok serwerowy w przód, bo może się powieść i mogę to zdać, lecz nie jest to pewne. Dużo się uczyłem na te egzaminy. Wiedza teoretyczna, jak i praktyczna, dobrze mi się wkuła do głowy, dobrze to zapamiętałem. Jeśli mi się nie powiedzie, będzie to zawsze nauka na następną rekrutację. Wiem, z czym to się będzie jadło i spróbuję ponownie, a wtedy będą większe szanse na zdanie.

kx: 
Dziękuję bardzo za wywiad, pozdrawiam całą frakcję San Andreas Medical Department oraz adeptów, którzy aktualnie walczą, żeby dostać się w szeregi pełnoprawnych.

d3YYjym.gif

ogLhwZW.png

Po przeprowadzonych rozmowach nadszedł czas na podsumowanie sondy. Wszyscy respondenci pozytywnie wypowiedzieli się na temat atmosfery oraz zarządu i współpracowników w San Andreas Medical Department. Dobrym słowem zostali opisani zarówno członkowie zarządu: @Camper oraz @xrey128, jak i szkoleniowcy: @Szender, @Janusz_Barton oraz @Wiktoriax98 - akademicy szczególnie chwalili wiedzę i profesjonalizm, który został pokazany podczas szkoleń. Każdy z moich rozmówców również pozytywnie ocenił pierwsze dni spędzone na służbie. Większość osób, które zostały zaproszone do sondy, wyraziła zainteresowanie, by w przyszłości zdobyć dodatkowe uprawnienia we frakcji. Kwestia egzaminu końcowego i emocji z nim związanych jest dość indywidualna dla każdego z respondentów, toteż nie ma możliwości, by ją podsumować.

HmPeb2M.gif

KsDF6Sj.png

Drodzy, dziękuję Wam za przeczytanie tej sondy! Żywię nadzieję, że relacja z akademii w San Andreas Medical Department od osób, które właśnie w niej są, pomoże Wam, by w przyszłości z mniejszym oporem napisać swoje zgłoszenie rekrutacyjne w ich szeregi! Wszystkim osobom, które właśnie są przed egzaminami głównymi bądź poprawkowymi, życzę powodzenia! Z tego miejsca pragnę Was zaprosić do zapoznania się z najnowszymi publikacjami tworzonymi przez pozostałych pracowników Redakcji Prasowej Project News w sekcjach Wywiady, Artykuły oraz Sondy. Wszystkiego dobrego i do następnego!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

VxgjNmN.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 9

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.