Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Axunaa

Szender
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

I8US506.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Publicysta @Szender z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym wywiadzie zaprezentuję Wam jedną z reprezentantek serwerowej płci pięknej, jaką jest @Axunaa. Dowiecie się co nieco o jej zainteresowaniach, pomysłach, które chciałaby ujrzeć na serwerze, oraz o jej poglądach na temat gier i ludzi poznanych dzięki nim.

LKZ38Vt.png

Sz: @Szender | A: @Axunaa

Sz: Uszanowanie! Z tej strony Publicysta @Szender z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałabyś odpowiedzieć na kilka moich pytań?
A: Witaj, z chęcią udzielę Ci wywiadu!

Sz: Opowiedz, proszę, coś o sobie naszym czytelnikom.
A: Witam! Z tej strony zwykła graczka Axunaa. Szczerze mówiąc, nie ma we mnie niczego szczególnie niezwykłego – jestem zwykłą, szarą graczką serwera. Od 15 sierpnia 2025 roku jestem również członkinią frakcji San Andreas Road Assistance na stopniu Starszego Operatora.

MGg4s3E.png

Sz: Czym zajmujesz się na co dzień poza ProjectRPG?
A: Na co dzień pracuję w gastronomii, więc po pracy lubię znaleźć chwilę na odpoczynek i dobrą zabawę.

Sz: Czy masz inne gry, do których chętnie i regularnie wracasz?
A: Regularnie wracam do Dead by Daylight. To naprawdę świetna gra i spędzam w niej sporo czasu.

Sz: Ile czasu zwykle poświęcasz na gry i jak udaje Ci się łączyć je z codziennymi obowiązkami?
A: Zwykle poświęcam na granie kilka godzin – jest to dla mnie przede wszystkim forma relaksu po całym dniu pracy.

Sz: Jak długo grasz na serwerze i co skłoniło Cię do rozpoczęcia gry?
A: Swoją przygodę z serwerem rozpoczęłam w styczniu 2024 roku. Tak naprawdę namówił mnie brat, żebym w ogóle spróbowała zagrać w coś takiego jak Multi Theft Auto. Na początku nie wiedziałam, czego się spodziewać, ale szybko się wciągnęłam.

Sz: Pamiętasz swój pierwszy dzień na serwerze? Jak wyglądały Twoje początki?
A: Oczywiście! Na samym początku zaczęłam pracować jako magazynier w Bayside Marina, żeby uzbierać pieniądze na punkty premium, a później dalej zarabiałam na swoje pierwsze auto. Były to początki, ale właśnie od nich wszystko się zaczęło.

Sz: Z jakiego dotychczasowego osiągnięcia na serwerze jesteś najbardziej dumna i jakie cele chciałabyś jeszcze osiągnąć?
A: Obecnie jestem bardzo dumna ze swojej kolekcji pojazdów, ponieważ przez ten czas uzbierała się całkiem pokaźna. Posiadam takie pojazdy jak: Tampa Drift, Feltzer STR, Buffalo Challenger, Bullet MK2, Sultan SB-1, Schafter STR, Banshee Viper GTS, Dinghy, Infernus NSX, Stanier Marauder Aero, NRG-500 oraz zdobyte podczas eventu fabularnego Sabre Ghost. Oczywiście chciałabym dalej ją rozwijać i zdobywać wszystkie samochody, które mam na swojej liście wymarzonych pojazdów.

SLR0zCL.gif

Sz: Czy masz na serwerze osobę, ekipę lub organizację, z którą jesteś szczególnie związana?
A: Posiadam własną organizację o nazwie The Pirate Bay, z której jestem naprawdę dumna. Jest to dla mnie ważna część gry i cieszę się, że mogę ją rozwijać razem z innymi osobami.

Sz: Czy udało Ci się nawiązać znajomość w grze, która przeniosła się do prawdziwego życia?
A: Tak. Udało mi się nawiązać znajomość, z której bardzo się cieszę, ponieważ przeniosła się ona również do świata realnego. To pokazuje, że za grami stoją przede wszystkim prawdziwi ludzie i czasami można poznać naprawdę wartościowe osoby.

Sz: Czy uważasz, że granie może pozytywnie wpływać na życie?
A: Zdecydowanie tak. Dla mnie granie jest przede wszystkim przyjemnym odpoczynkiem po pracy. Pozwala mi się zrelaksować, oderwać od codziennych obowiązków i spędzić miło czas.

Sz: Gdybyś mogła dodać do serwera jedną rzecz z realnego życia, co by to było?
A: Zdecydowanie zwierzaki! Byłoby super, gdybyśmy mieli możliwość posiadania własnego zwierzątka na serwerze. Myślę, że byłoby to ciekawym, niespotykanym nigdy dotąd dodatkiem i jeszcze bardziej urozmaiciłoby rozgrywkę.

Sz: Co przekazałabyś osobom, które dopiero rozważają rozpoczęcie gry na ProjectRPG?
A: Początkującym osobom przekazałabym, żeby dzielnie walczyły w swojej pierwszej pracy na magazynie. Początki mogą wydawać się trudne, ale później będzie już tylko łatwiej. Najważniejsze to nie poddawać się i stopniowo rozwijać swoją postać.

Sz: Dziękuję za wywiad! Czy chciałabyś na koniec pozdrowić kogoś bądź dodać coś od siebie?
A: Oczywiście! Dziękuję, że mogłam wziąć udział w tym wywiadzie. Chciałabym pozdrowić @Vasdal, całą moją organizację The Pirate Bay oraz całą frakcję San Andreas Road Assistance.

XGwBbve.png

pjgdEhb.png

Sz: Spersonalizowana tablica rejestracyjna czy Standardowa tablica rejestracyjna?
A: Spersonalizowana tablica rejestracyjna.

Sz: Zakup pojazdu z salonu czy Zakup pojazdu na giełdzie?
A: Zakup pojazdu na giełdzie.

Sz: Jeden drogi pojazd czy Kolekcja kilku pojazdów?
A: Jeden drogi pojazd.

Sz: Zarobek we frakcji czy Zarobek w pracach dorywczych?
A: Zarobek we frakcji.

Sz: Serial czy Film?
A: Film.

Sz: Wieczór przy książce czy Wieczór wśród znajomych?
A: Wieczór przy książce.

XGwBbve.png

Serdecznie dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę i do zobaczenia w kolejnych wywiadach i artykułach!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

siYBpQo.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 2

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.