Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WooNski

strusmeksykanski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fallenn

Nick oskarżonego: @WooNski

Powód skargi: Usuwanie statusów za nic, po usunięciu statusów zablokował możliwości publikowania ich na swoim profilu jakby miał coś do ukrycia 

Data zdarzenia: Dziś, nie dawno 

Dowody: http://imgur.com/gallery/6pn5G2H

Opis sytuacji: Dziś gdy zauważyłem na konkurencyjnym serwerze, moderator napisał o zdjęcie z czarnej listy w biznesie 4music, gdy wrzuciłem to na jego profil, to moderator usunął oraz napisał do mnie abym tego nie wrzucał, bo pochodzi to z innego forum, skąd ma ktoś wiedzieć z jakiego forum to pochodzi skoro tam nawet nie ma nazwy tego serwera? Wrzuciłem natomiast drugi raz, po czym moderator znowu go usunął i zablokował możliwości wrzucania statusów, Mam do ciebie główne pytanie: Po co ubiegasz sie o zdjęcie z czarnej listy na drugim serwerze skoro na tym jesteś w zarządzie, chyba nie przystało tak robić nieprawdaż?

NIe rozumiem po co wrzucasz w ogóle takiego screena. Fakt faktem, nie było tam nazwy serwera, ale jednak jeżeli status został raz usunięty, to logiczne, że @WooNski po prostu nie chciał tego mieć na profilu. 
Zdjęcie z czarnej listy jeszcze nie jest w żadnym wypadku zobowiązujące, więc niepotrzebne oburzenie z Twojej strony. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.