Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Poznaj członka SAMD - Co-Ordinator xrey128

Wiktoriax98
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

7xFqgLf.png

Witam! Z tej strony Wiktoriax98 Director of Hospital Press Office. Przed Wami kolejna odsłona serii „Poznaj członka SAMD”! Tym razem przybliżymy Wam kolejną osobę tworzącą naszą frakcję i poznamy ją nieco bliżej.

bIiFtHo.png

Poznaj członka SAMD!

W kolejnym wywiadzie z serii „Poznaj członka SAMD” naszym gościem jest Co-Ordinator @xrey128 Porozmawiamy o jego początkach we frakcji, drodze do zarządu, roli szkoleniowca i egzaminatora, a także o zainteresowaniach, planach i życiu poza ProjectRPG.

3Fx4U6f.png

Wiktoriax98: Opowiedz nam coś o sobie. Czym zajmujesz się na co dzień i co lubisz robić w wolnym czasie?
xrey128: Hej jestem Xrey, mam 22 lata i mieszkam w Bydgoszczy. Na co dzień studiuję na kierunku informatycznym, a w wolnym czasie bawię się komputerami, gram, łowię ryby i nurkuję.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Gdybyś miał podsumować swoją dotychczasową przygodę na ProjectRPG, co wspominasz z niej najlepiej?
xrey128: Najlepiej z gry wspominam kupowanie drogich aut oraz przeprowadzanie egzaminów we frakcji SAMD.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Pamiętasz swoje początki w SAMD? Jak tutaj trafiłeś i jak wyglądały Twoje początki?
xrey128: Dołączyłem do San Andreas Medical Department, ponieważ namówił mnie do tego kuzyn. Na początku frakcja wydawała się skomplikowana, ponieważ była to moja pierwsza styczność z MTA i RP, ale szybko zrozumiałem zasady i przyswoiłem wiedzę ze szkoleń.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Gdybyś miał porównać siebie z początków w SAMD do tego, jaki jesteś obecnie, co najbardziej się w Tobie zmieniło?
xrey128: Myślę, że najbardziej zmieniło się moje postrzeganie frakcji. Na początku wydawało mi się, że muszę być sztywny, a teraz podchodzę do frakcji na luzie.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Z czasem zostałeś szkoleniowcem i egzaminatorem. Co sprawiło, że chciałeś pójść właśnie w tym kierunku?
xrey128: Moim celem od samego początku było objęcie funkcji egzaminatora. Wiedziałem, że ta funkcja sprawia dużo frajdy, ale żeby nim zostać musiałem najpierw zostać szkoleniowcem.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Zanim sam zacząłeś egzaminować innych, również musiałeś przejść tę drogę. Jak zapamiętałeś swój własny egzamin?
xrey128: Tak jak się spodziewałem egzamin nie był trudny wystarczyło słuchać na szkoleniach, pojechać na 2/3 RP i zdałem go bez problemu.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Jaka była najdziwniejsza albo najzabawniejsza sytuacja, jaka przydarzyła Ci się podczas egzaminowania?
xrey128: Podczas egzaminów nic dziwnego się nie stanie, ponieważ jest to proste RP, natomiast najzabawniejszą sytuacją było skrócenie całego egzaminu do zdania „wykonuje rka”.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: W SAMD jesteś kojarzony jako osoba stanowcza i wymagająca. Zgadzasz się z takim obrazem siebie, czy osoby, które znają Cię bliżej, powiedziały by coś zupełnie innego?
xrey128: Jestem wymagający to prawda, nie pozwolę, aby do frakcji dostały się osoby, które nie znają nawet podstaw. Wszystko zależy od przygotowania, każdy kto jeździł na RP i słuchał na szkoleniach zdał egzamin bez problemu.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Po dużych zmianach w SAMD dostałeś miejsce w zarządzie. Spodziewałeś się takiej propozycji czy było to dla Ciebie zaskoczenie?
xrey128: Byłem prawie pewny, że się dostanę. Byłem najdłużej we frakcji ze wszystkich kandydatów, miałem dobrą opinię, doświadczenie na każdym stanowisku oraz nie miałem żadnego konfliktu z innym członkiem frakcji.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Jak odnalazłeś się w roli członka zarządu? Jest coś, co okazało się zupełnie inne, niż wyobrażałeś sobie przed objęciem tego stanowiska?
xrey128: Zanim otrzymałem miejsce w zarządzie frakcji byłem na stanowisku zarządowym podjednostki, więc bardzo szybko zrozumiałem co i jak działa. Jedyne, co mnie zaskoczyło, to ilość obowiązków, których jest zdecydowanie mniej, niż się spodziewałem

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Z czego do tej pory jesteś najbardziej dumny w swojej historii w SAMD?
xrey128:  Zdecydowanie z tego, że przez tak długi okres nie odszedłem i dzięki temu tyle osiągnąłem.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Jest coś, czym naprawdę mocno się interesujesz lub pasjonujesz, a niewiele osób z ProjectRPG o tym wie?
xrey128: Uwielbiam nurkować, nie ma dla mnie lepszego uczucia niż zwiedzanie dna jezior i mórz.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Jaka jest jedna rzecz, której ludzie znający Cię tylko z ProjectRPG mogliby się po Tobie kompletnie nie spodziewać?
xrey128: Zdecydowanie jest to wiek. Przez moją brodę wyglądam dużo starzej, niż 22 lata, ale lubię ją i nie mam zamiaru tego zmieniać.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Masz jakieś marzenie lub cel poza ProjectRPG, który szczególnie chciałbyś kiedyś spełnić?
xrey128:  Chciałbym odwiedzić ciekawe miejsca znajdujące się pod wodą np: rafy koralowe czy wrak tytanica.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Co powiedziałbyś osobom, które stresują się egzaminem właśnie u Ciebie? Czy rzeczywiście jest się czego bać?
xrey128:  Wszystko zależy od tego, jak się przygotowały. Jeśli na szkoleniach oglądały filmy, a materiały otworzyli tylko po to aby zrobić ściągi to zdecydowanie jest, czego się bać, natomiast osoby, które słuchały szkoleniowców i uczyły się razem z nimi nie będą miały problemów z zaliczeniem egzaminu nawet u mnie.

bIiFtHo.png

Wiktoriax98: Gdybyś mógł dać jedną radę sobie z czasów, gdy dopiero zaczynałeś swoją przygodę z SAMD, co byś powiedział?
xrey128: Wyluzuj się i nie staraj się być bezbłędny, bo każdy człowiek popełnia błędy.

TroePlR.png

Kolejny wywiad z serii „Poznaj członka SAMD” już za nami! Tym razem na nasze pytania odpowiedział @xrey128dziękujemy za rozmowę i podzielenie się swoimi odpowiedziami! 

A kto będzie naszym kolejnym gościem? Tego dowiecie się już za miesiąc w następnej odsłonie serii „Poznaj członka SAMD”!

27twrSq.png

Edytowane przez Wiktoriax98