Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na krakowskimigacz

ArekWiniarek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Lahcim.
Nick(i) oskarżonego(/ych): krakowskimigacz
Powód skargi: Chciałbym złożyć skargę na administratora za bezpodstawne wyrzucenie mnie z serwera. Nie otrzymałem żadnego konkretnego powodu ani wcześniejszego ostrzeżenia. Jako powód zostało podane jedynie „po skokach mogę ci fotkę podesłać”, co nie stanowi żadnego sensownego uzasadnienia wyrzucenia. Proszę o wyjaśnienie, na jakiej podstawie została podjęta decyzja o wyrzuceniu mnie oraz o sprawdzenie logów dotyczących tej sytuacji. Uważam, że takie działania ze strony administratora są nieuzasadnione i proszę o wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji, jeśli potwierdzi się, że doszło do nadużycia uprawnień. Na dodatek naprawiałem w tamtej sytuacji pojazd typu cheetah i zapewne zabiorą je do PP.

Data zdarzenia: przed chwilą
Dowody: image.png.dadd24032c9635bd43ce165157763198.png
Opis sytuacji: Zostałem wyrzucony bez powodu

Z poważaniem, ArekWiniarek

Edytowane przez ArekWiniarek
  • Super 2
  • Haha 5
  • WOW! 1

Witaj na samym początku chciałbym cię przeprosić za powód nadania kicka,ponieważ doszło tutaj do nieporozumienia,powód miał być "Łamanie zasad eventu".  Wytłumaczyłem ci również o co chodziło dokładnie i za co konkretnie dostałeś kicka. Uczestniczyłeś w skokach spadochronowych została złamana zasada co do stania w punkcie lądowania. Po krótce wiem o co chodzi dostałeś drugiego kicka ode mnie po chwili pisaliśmy na /pm chciałem nadać kicka innemu graczowi a dałem Tobie z wiadomością którą chciałem ci napisać na /pm za co z góry przepraszam i jeżeli pojazd został zabrany na pp zwrócę pieniądze.

Edytowane przez krakowskimigacz
  • Super 2
  • Haha 3

Sytuacja opisana w skardze dotyczy w zasadzie 2 kicków. Pierwszy nich został nadany w związku z łamaniem zasad eventu i był on słuszny, co mogę stwierdzić po zapoznaniu się z nagraniem przesłanym mi przez Supportera. Drugi warn z powodem "po skokach mogę ci fotkę podesłać" rzeczywiście był całkowicie bezpodstawny. Mając na uwadze prowadzoną przez Was konwersację na /pm dotyczącą powodów pierwszego kicka, to jestem w stanie uwierzyć, że intencją Supportera było przesłanie Ci wiadomości o treści odpowiadającej powodowi drugiego kicka. Supporter zostanie upomniany, aby przykładać większą uwagę do używanych komend. Jeżeli poniosłeś koszty w związku z wyciągnięciem pojazdu z PP, to proszę o przesłanie mi w wiadomości prywatnej VUID pojazdu, celem zweryfikowania powyższego, a Supporter zostanie zobowiązany do zwrotu poniesionych przez Ciebie kosztów. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.