Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Prezenterką Radia ProjectFM - Zolorka

Veirdness
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zHaEuRl.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony @Veirdness, Kierownik z Redakcji Prasowej Project News. Moją dzisiejszą gościnią będzie Prezenterka Radia ProjectFM – @Zolorka. Przygotujcie, proszę, swoją ulubioną kawę lub herbatę, a ja serdecznie zachęcam Was, drodzy czytelnicy, do przeczytania tego materiału!

LKZ38Vt.png

V: @Veirdness | Z: @Zolorka

V: Dzień dobry! Z tej strony @Veirdness, Kierownik z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałabyś udzielić mi wywiadu?
Z: Hejka, z miłą chęcią udzielę Ci wywiadu!

V: Super! Zanim przejdziemy do pytań, na początku naszej rozmowy chciałabym Cię poprosić o to, żebyś przedstawiła się naszym czytelnikom i opowiedziała coś o sobie.
Z: Jasne! Mam na imię Zofia i mam 18 lat. Interesuję się muzyką, jazdą na rolkach i przede wszystkim lubię opiekować się zwierzętami. W wolnym czasie lubię też oglądać różnego rodzaju filmy, ale najbardziej przypadły mi do gustu horrory. Mam też słabość do kolekcjonowania płyt. Aktualnie mam ich 25, a większość z nich to płyty Taco Hemingwaya. Muzyka jest dla mnie czymś, co naprawdę często towarzyszy mi na co dzień. Jeśli chodzi o to, co w sobie cenię, to na pewno kreatywność i brak nudy. Lubię, kiedy coś się dzieje i nie jest cały czas tak samo. Ważne jest dla mnie również to, żeby mieć własne zdanie na różne tematy, dlatego cenię osoby, które potrafią myśleć samodzielnie. A jeśli chodzi o jakąś ciekawostkę o mnie, to chyba nie mam nic szczególnie interesującego. Jestem raczej zwyczajną osobą, ale może w trakcie rozmowy uda się znaleźć coś, co jednak będzie warte wspomnienia!

7f27LkG.gif

V: Skąd wzięło się Twoje zamiłowanie do kolekcjonowania płyt? Od czego się to zaczęło?
Z: To bardzo dobre pytanie! Moje kolekcjonowanie płyt zaczęło się właściwie całkiem przypadkowo. Pewnego dnia wybrałam się z siostrą do galerii i weszłyśmy do Empiku. Zobaczyłam tam najnowszą płytę Taco i postanowiłam ją kupić. Wtedy jeszcze nie spodziewałam się, że na jednej płycie się nie skończy. Z czasem zaczęłam kupować kolejne albumy, a moja kolekcja z miesiąca na miesiąc coraz bardziej się powiększała. W końcu stało się to moim małym hobby i zaczęłam naprawdę cieszyć się z każdej kolejnej.

V: Taco Hemingway to świetny artysta! Czy masz jakiś ulubiony album lub piosenkę, która ma dla Ciebie szczególne znaczenie?
Z: Moim ulubionym albumem Taco jest „Szprycer”. Mam do niego wielki sentyment, ponieważ to właśnie od tego albumu zaczęło się moje słuchanie Taco. Jeśli chodzi o moją ulubioną piosenkę, to zdecydowanie „6 zer” z albumu „Umowa o dzieło” – taki klasyk wśród jego utworów.

V: Też lubię ten album! Najbardziej przemawiają do mnie utwory takie jak „Nostalgia” oraz „Następna stacja”. W swojej autoprezentacji wspomniałaś również o horrorach. Co szczególnie w nich lubisz? Głównego antagonistę czy efekty specjalne w filmie?
Z: Najbardziej lubię tę adrenalinę i napięcie. Nigdy nie wiadomo, co się za chwilę stanie, no i efekty specjalne też robią swoje. Lubię mroczny klimat, niepokojącą muzykę, nagłe zwroty akcji i momenty, które potrafią naprawdę zaskoczyć. Najlepsze jest jednak to, że takie filmy ogląda się z emocjami – można się wczuć w historię i przeżywać wszystko z bohaterami. Z horrorów, które oglądałam ostatnio, najbardziej podobał mi się „The Ring”. Miał świetny klimat i naprawdę trzymał w napięciu.

V: Ja niestety nie przepadam za horrorami, choć słyszałam o wielu dobrych tytułach. Zostawiając to na chwilę na boku, zapytam Cię o serwer. Jak trafiłaś na ProjectRPG?
Z: Przez brata. Oglądałam, jak grał, i sama też chciałam spróbować, więc zainstalował mi grę i pokazał, z czym to się je, no i tak jakoś zostałam do dziś. Pozdrawiam Cię, @GRUBSON*!

V: W takim razie pozdrawiamy go serdecznie! Jak wyglądały Twoje pierwsze dni na serwerze? Masz może jakieś wspomnienia z tym związane?
Z: Szczerze mówiąc, nie pamiętam. Raczej nie mam żadnych takich dogłębnych wspomnień z pierwszych dni. Pierwsze, co zrobiłam, to chyba poszłam pracować na magazynie, a tak to nie mam żadnych szczególnych wspomnień.

V: Aktualnie jesteś pracowniczką biznesu Radia ProjectFM na randze Prezenterki. Jaka była Twoja pierwsza reakcja na wyniki, w których się dostałaś? Pamiętasz swoją pierwszą audycję?
Z: Jak zobaczyłam wynik, to byłam strasznie zdziwiona, ale oczywiście bardzo szczęśliwa, że dostałam szansę. Kompletnie się tego nie spodziewałam i myślałam, że raczej się nie dostanę. A jeśli chodzi o pierwszą audycję, to pamiętam, że byłam mega zestresowana. Na co dzień jestem osobą, która wszystkim się stresuje, więc bałam się, że coś pomylę albo zepsuję. Na szczęście poszło mi w miarę dobrze i z każdą kolejną audycją było już coraz lepiej.

t3c2gOK.gif

V: Jakie masz rady dla osób, które chciałyby dostać się do radia, lecz nie są do końca pewne swoich umiejętności?
Z: Po pierwsze, naprawdę nie ma się czym stresować. Jeżeli czegoś nie wiesz albo nie jesteś czegoś pewien, po prostu pytasz. Zawsze znajdzie się ktoś, kto pomoże. Atmosfera jest bardzo przyjemna, więc z czasem człowiek nabiera pewności siebie. Myślę, że najważniejsze jest to, żeby się nie bać próbować. Nie trzeba od razu wszystkiego umieć ani być profesjonalistą – każdy kiedyś zaczynał. Sprawia to dużo frajdy.

V: Zgadzam się z Tobą! Najważniejsze jest, by któraś osoba z biznesu mogła wesprzeć nową osobę. Zapytam Cię o następną kwestię. Nie należysz do żadnej frakcji na serwerze. Czy planujesz w przyszłości dołączyć do którejś z nich? Jeśli tak, to do jakiej?
Z: Tak, planuję w niedalekiej przyszłości dołączyć do jakiejś frakcji, żeby rozszerzać swoje horyzonty na serwerze i zdobywać nowe, lepsze doświadczenia. Jeśli chodzi o konkretną frakcję, to raczej San Andreas Road Assistance, ponieważ mam tam kilku znajomych i większość z nich poleca mi tę frakcję. Myślę, że byłaby to dla mnie dobra okazja, żeby poznać nowe osoby, nauczyć się czegoś nowego i jeszcze bardziej zaangażować się w życie serwera.

V: Również słyszałam o niej dobre opinie. Z całego serca Ci kibicuję, żeby przyjęli Cię do tej frakcji! Pozostając dalej w tematyce serwera, chciałabym zadać Ci jedno refleksyjne pytanie. Czy poznałaś na ProjectRPG osoby, które Cię zmieniły? Czy serwer wniósł coś do Twojego życia?
Z: Owszem, na ProjectRPG poznałam wiele naprawdę pozytywnych i wartościowych osób, które w pewien sposób zmieniły moje myślenie i pomogły mi lepiej zrozumieć wiele rzeczy. Niektóre rozmowy i znajomości dały mi zupełnie nowe spojrzenie na różne sytuacje, a także nauczyły mnie większej otwartości na innych. Sam ProjectRPG również wniósł coś do mojego życia – stał się dla mnie taką małą odskocznią od rzeczywistości, miejscem, gdzie mogę na chwilę oderwać się od codziennych problemów, spędzić miło czas i porozmawiać z ludźmi, z którymi dobrze się czuję. Z czasem przestał być dla mnie tylko zwykłym serwerem, a stał się miejscem, z którym wiążę wiele wspomnień i poznanych osób. Myślę, że właśnie te znajomości i doświadczenia są najcenniejszą częścią tego wszystkiego.

V: Bardzo Ci dziękuję za tę rozmowę i pozytywny akcent na koniec. Zanim skończymy, czy jest ktoś, kogo chciałabyś pozdrowić?
Z: Ja również bardzo dziękuję za możliwość udzielenia tego wywiadu i za to, że mogłam trochę więcej o sobie opowiedzieć. Na sam koniec chciałabym serdecznie pozdrowić dobrych chłopaków: @GRUBSON* i @Rethr0, a także cały szanowny zarząd Radia ProjectFM. Jeszcze raz dziękuję za rozmowę i możliwość podzielenia się swoją historią!

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę! Zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszych redaktorów w naszym wątku na forum.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

IE1EcvT.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 6

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.