Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na mlodziutki

Bartek2013

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6058
Login: Kamyczorek
Nick oskarżonego: mlodziutki
Powód skargi: Oszustwo na tuning
Data zdarzenia: 07.03.2020 ok. 1:10
Dowody: https://imgur.com/a/o5oYcqp - tuning pojazd oraz krótki filmik, jak pytałem się czy posiada FT bez 4x4 i zestawu
Opis sytuacji: Pisał na /og, że sprzedaje solaira FT bez 4x4 i zestawu, dogadaliśmy się na kwote 205k, końcowo okazało się, że nie posiada także powiększanego baku 150l który kosztuje 60k  [ lub 80k, ale raczej 60k ], dodatkowo teraz zauważyłem, że nie ma poszerzeń na opony :<
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: opuścił serwer pare minut po wymianie @mlodziutki. [ nie mogłem od razu sprawdzić, ponieważ musiałem odstawić auto na baze i pobiec do przecho ]

dobra zacznijmy od tego że jechaliśmy sprawdzić co ma  i zgodziłeś sie na cene wszystko na monitorze miałeś napisane  poczym pojechaliśmy  do urzędu  gościu od którego te auto kupywałem mówił że ma ft prucz tych rzeczy co napisałem  a tak poi za tym nie  wiedziałem że  da sie  zmienic bak , a i  po sprzedaży  jechałeś tym autem  ze mną na przecho i nie kłam poczym wsiadliśmy do taxi i pojechalicmy do salonu,  po czym napisałeś po 20-30 minutach że nie ma baku więc mogłeś mnie poinformować to tyle      NA IMGUR WIDAĆ JAKI MA BAK 

Więc tak, zgodziłem się na zakup pojazdu, który posiadał FT bez zestawu oraz 4x4, z czego brakuje mu baku 150l oraz poszerzeń [prawdopodobnie bo porównując do innych pojazdów ma o wiele cieńsze]

Napisałem  nie 20-30 minut po transakcji, a 10. Musiałem pierw odstawić solaira do przecho, by następnie pojechać taxi po elegy, a przy okazji zabrałem ciebie do salonu na downtown. Naprawiłem i zatankowałem elegy, a następnie odstawiłem je na baze w LV, co chwilę zajmuje.

a i dopisze, zdjęcie zostało zrobione PO transakcji

Pozdrawiam

42 minuty temu, konzz napisał:

Jako iż nie minęło 24h od zawarcia transakcji, macie obowiązek się odmienić przy wystąpieniu jakichkolwiek komplikacji. @mlodziutki. i @Bartek2013 kiedy możecie się spotkać aby dokonać odmiany? 

Z tego co się orientuje gracz nie posiada już pieniędzy, tak to wywnioskowałem z jego wiadomości, także jeśli dalej posiada przynajmniej cene baku, proponowałbym by zapłacił koszty owej usługi

W5dnjHd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.