Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Wazgii96

TheDreamer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: TheDreamer
Nick pracownika: Wazgii96
Powód: Miła atmosfera w taksówce oraz przyjemny transport
Dowody: 

Spoiler

2yBJowE.pngS7fHMdn.png

Opis sytuacji: Przeszukałem cały komisariat z butelek kaucyjnych. Ostatecznie udało mi się wyciągnąć dosyć sporą sumkę. Idealnie aby opłacić przejazd w jedną i drugą stronę. Niezależnie od tego. Ponownie zadzwoniłem do waszej dyspozytorni. Tym razem został mi przydzielony taksówkarz Wazgii96. Prowadził ze mną przyjemną, rozmowę dodatkowo zaproponował radio. Dodatkowo nie dał się zastraszyć. Muszę mu jednak odjąć punkty za to, że nie dał mi wskazówki, A JA MU DAŁEM! Polecam tego alegrowicza 2/10.

• Super 2
  • Auć 2
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.