Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na BUHNROP (dawniej smallpipi)

DarXe.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 56119
Login: DarXe
Nick oskarżonego: @BUHNROP  UID 100973
Powód skargi: Gracz nie spłacił pierwszej raty pożyczki w terminie.

Data zdarzenia: 2026-08-17 13:36:05
Dowody:
2026-08-17 13:36:05    DarXe.mnr    BUHNROP    900,000$
2026-08-17 13:36:04    BUHNROP    DarXe.mnr    PL236SMP$D
2026-08-17 13:35:50    DarXe.mnr    BUHNROP    Przepisz kod, aby otrzymać przelew: PL236SMP$D
2026-08-17 13:35:31    DarXe.mnr    BUHNROP    1 ratka 24 sierpnia, jeszcze podpiszesz kodzik
2026-08-17 13:35:02    BUHNROP    DarXe.mnr    Podpisuje
2026-08-17 13:34:48    DarXe.mnr    BUHNROP    Umowa nr 2136: Pożyczasz 900000$ oddajesz 1071500$ (19,06%) do 16 września w ratach co tydzień po ~252k, w razie spóźnienia biorę pełne 20% prowizji, podpisz umowe

Opis sytuacji: Z tego co widzę, gracz miał zerowanie konta za rozdawanie majątku. Piszę więc skargę, ponieważ gracz dalej może gracz na serwerze, dostał ub, a pieniądze jakoś trzeba wrócić, prawda? Nie wiem jak to jest wtedy odkręcane, ale gdzieś jego pieniądze muszą być, skoro zostały rozdane.
Będzie mi miło, jak dostanę chociaż tyle, co pożyczyłem, tj. 900,000$.
pm BUHNROP  smallpipi Spłacono 0% pożyczki, pozostało 1080000$, zostało -4 dni do końca terminu

Pozostało do spłaty $1,080,000$ (20%)

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Został poinformowany pingiem na forum oraz pw discord.

Edytowane przez DarXe.mnr
Małe błędy w opisie sytuacji
  • Super 1

To jak to jest w końcu? Wyzerowano konto przez machlojki z majątkiem i nikt, zupełnie nikt nie zauważył, że gracz otrzymał ode mnie wysoką kwotę? Logiczne, że to była pożyczka, ponieważ w życiu nie dałbym takiego donate. Skarga pojawiła się później, ponieważ zauważyłem, że coś jest nie tak - gracz umówił się na raty, a ja jej dalej nie otrzymałem.

Rzadko zdarzają się takie przypadki, kiedy gracz bierze pożyczkę i jego konto zostaje wyzerowane, chyba można zrobić jakiś wyjątek i nie wiem, jakoś zwrócić część pieniędzy - zresztą - gracze, którzy otrzymali od niego pieniądze musieli na pewno oddać to na konto RCON.

Postąpcie słusznie i by było sprawiedliwie - gracz zawinił, ja straciłem.

• Super 3
  • Haha 1

Gracz zostaje ukarany, warunkiem odbanowania będzie spłata 1.080.000$ dla gracza.

Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

• Super 1
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.