Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z pracownikiem Posorants Group - Pozorant Kolusiek1324

Ig0r.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5dHsHTT.png

M3o7SmR.png

Dzień dobry, czytelnicy! Z tej strony Starszy Reporter @Ig0r. z Redakcji Prasowej Project News. Dziś pragnę przedstawić Wam wywiad z pracownikiem biznesu Posorants Group – Pozorant @Kolusiek1324. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do zapoznania się z owym materiałem!

vgC1HDp.png

I: @Ig0r. | K: @Kolusiek1324

I: Uszanowanie, Starszy Reporter @Ig0r. z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Witam, z tej strony pracownik biznesu Posorants Group, Pozorant @Kolusiek1324. Oczywiście, z przyjemnością!

I: Świetnie! W takim razie zacznijmy od tego, abyś przedstawił się naszym czytelnikom.
K: Mam na imię Patryk, w tym roku ukończyłem 18 lat. Mam dwóch starszych braci. Mieszkam w małej wsi położonej w województwie lubelskim. Interesuję się motoryzacją.

I: Spóźnione sto lat dla Ciebie od całego Project News! Chciałbyś nam opowiedzieć, skąd u Ciebie zainteresowanie motoryzacją?
K: Zajawka na motoryzację u mnie wzięła się od momentu, gdy jeden z braci kupił swój pierwszy motocykl. Od tamtej chwili lubię pojechać na jakiś zlot motoryzacyjny. Sam też jestem w trakcie robienia prawa jazdy kategorii A2. Moim marzeniem motoryzacyjnym jest motocykl Kawasaki Z900, a pojazdem Dodge Charger, przy czym jeden stoi już w garażu mojego brata.

3WvKITH.png

I: Okej, w takim razie życzę powodzenia na egzaminach państwowych! Przejdźmy zatem płynnie do tematyki serwera. Czy zechciałbyś opowiedzieć nam, jak pojawiłeś się na scenie Multi Theft Auto i jak trafiłeś na ProjectRPG?
K: Tutaj jest podobna sytuacja jak wyżej – na scenie MTA pojawiłem się, gdy miałem 10 lat, przez to, że mój brat zaczął grać w tę grę i przez parę lat we dwóch graliśmy na różnych serwerach. Był taki moment rozstania, kiedy on grał na innym serwerze, a ja na innym, bo mnie w pewnym momencie ciągnęły serwery typu pseudol. Dopiero gdy na polskiej scenie pojawił się ProjectRPG, znowu zeszliśmy się na jeden serwer, jakim był właśnie ten. On tutaj poszedł do frakcji San Andreas Police Department, a ja prowadziłem życie zwykłego gracza na pracach dorywczych. Dopiero teraz, na początku tego roku, dołączyłem do frakcji San Andreas Medical Department, w której spędziłem chyba trzy albo cztery miesiące i nie żałuję chwil spędzonych w tej frakcji, w której już mnie w sumie nie ma. Co do mojego pierwszego logowania na serwer ProjectRPG, to odbyło się ono dnia 29 listopada 2020 roku.

4B3PXVx.png

I: Super! Obstawiam, że zbyt małego majątku na serwerze nie posiadasz. Zechciałbyś może opowiedzieć, co się w nim znajduje?
K: Z przyjemnością przedstawię! Obecnie w moim garażu znajduje się osiem pojazdów. Moimi ulubionymi pojazdami w kolekcji, których najczęściej używam, są: Yosemite z silnikiem 3.3dm³ benzyna, które jest bardzo wygodne do jazdy na co dzień, oraz Buffalo 2.3dm³, którym zawsze robię wyścigi na opuszczonym lotnisku i również jest to bardzo wygodny do jazdy pojazd.

I: Całkiem fajne pojazdy! Wspomniałeś, iż jesteś pracownikiem biznesu Posorants Group. Jak oceniasz swój dotychczasowy pobyt i pracę?
K: Uważam, że okres, który spędziłem do tej pory w tym biznesie, jest wspaniały. Miałem przyjemność brać udział już w wielu różnych, większych akcjach, takich jak np. Dni Otwarte frakcji San Andreas Police Department. Pomimo mniejszego zaangażowania obecnie w życie biznesu, nie mam planów go opuszczać, mimo iż były takie spekulacje, które zostały odsunięte na bok. Mam zamiar dalej kontynuować swoją rolę w tym biznesie i pozostać w nim tak długo, jak tylko życie i czas mi pozwolą.

I: W porządku, nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć samych sukcesów w szeregach owego biznesu! Wiem, iż byłeś pracownikiem frakcji San Andreas Medical Department. Co możesz powiedzieć o tamtejszych obowiązkach na serwerze? Zechciałbyś opowiedzieć nam coś więcej o swoich zadaniach w szeregach wyżej wymienionej frakcji?
K: Podczas mojego pobytu w tej frakcji napotykałem wiele różnych akcji – tych, które wymagały większego zaangażowania, typu wypadki czy skoczek, ale też takich, które wymagały mniejszego, czyli np. poszkodowani mieszkańcy. Z początku było to ciężkie, ale z czasem przywykłem do tego i takich mieszkańców potrafiłem zrobić w mniej niż minutę.

I: Okej, czy planujesz dołączyć do jeszcze jakiejś frakcji na serwerze? Jeśli tak, to jakiej i dlaczego akurat tej?
K: Tak, moim następnym celem, który chcę zrealizować, jest dołączenie do frakcji San Andreas Road Assistance i kontynuowanie tam swojej gry na tym serwerze tak długo, jak będzie mi dane. Dlaczego ta frakcja? We frakcji SARA spędziłem długi czas podczas gry w MTA na wielu innych serwerach, dlatego chciałbym też i tutaj dołączyć do tej frakcji, ponieważ jest ona ciekawa, jak i bardzo interesująca.

cigR6QO.png

I: W takim razie życzę powodzenia w rekrutacji! Zbliżamy się do końca wywiadu. Czy zechciałbyś kogoś pozdrowić na łamach Project News?
K: Tak, na sam koniec tego wywiadu chciałbym pozdrowić swoją byłą frakcję SAMD, a w szczególności: @Wiktoriax98 oraz @krakowskimigacz, cały biznes Posorants Group, organizację Immortal Dynasty, a także osoby poboczne, jakimi są: @Sysia01, @syskaaaaa, @v.vacat i @Fotoo77. Dziękuję Ci serdecznie za wywiad i życzę miłego dnia lub nocy oraz przyjemnej lektury osobom, które będą to czytały!

XGwBbve.png

Wszystkim czytelnikom pragnę podziękować za uwagę. Zapraszam również do zapoznania się z wszystkimi innymi materiałami Redakcji Prasowej Project News.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

q0qBbeR.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 5

Nie wiem z kiedy jest wywiad ale rozwalił mnie osobiście fragment
"Pomimo mniejszego zaangażowania obecnie w życie biznesu, nie mam planów go opuszczać, mimo iż były takie spekulacje, które zostały odsunięte na bok."
po czym opuścił biznes

Edytowane przez Camper
  • Super 2
  • Haha 4

14 minut temu, Camper napisał:

Nie wiem z kiedy jest wywiad ale rozwalił mnie osobiście fragment
"Pomimo mniejszego zaangażowania obecnie w życie biznesu, nie mam planów go opuszczać, mimo iż były takie spekulacje, które zostały odsunięte na bok."
po czym opuścił biznes

Wywiad sprzed tego jak opuściłem biznes i wtedy nie miałem planu jeszcze opuszczać ale się zmieniło 🙂

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.