Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

👋 Zakończenie wakacji | 2026

Zebra
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

"Przy niskiej liczbie graczy online, kapsułę będzie można otworzyć solo odczekując 120 sekund!" - obstawiam że to będzie 30 graczy jak na strefie dm.

Moi drodzy, z tego wszystkiego najbardziej podoba mi się pomysł ze znajdźkami. Ogólnie nie należę do osób, które interesowały się ich zbieraniem, jednak tym razem będę musiał przetestować tą innowacyjność. 

Podsumowując:

*(dzisiaj) 28 sierpnia 18:00 Happy Hours

*Event fabularny 29 sierpnia 20:00

*30 sierpnia 17:00 widzimy się w LV Blackfield na licytacji 6 pojazdów 

*30 sierpnia 20:00 zaczynamy zbierać tajemnicze kapsuły czasu

- interfejs z kapsułami będzie pod /kapsuly

- 100 kapsuł, które otwiera się z innym graczem lub jeśli graczy jest mało ns to można solo

- czas otwierania kapsuły trwa 30 sekund (duo) oraz 120 sekund samemu przy mniejszej liczbie graczy

- 1. dnia nikomu nie uda się zebrać kapsuł! System wylosuje dla każdego gracza inny zestaw z lokalizacjami, a dokładnie część (niewiadomo ile) z 100 kapsuł

- by ułatwić szukanie w interfejsie /kapsuły można będzie wymienić sie wskazówkami! 😎 te wskazówki dadzą nam przybliżoną lokalizację kapsuł, a nie dokładną

- Jak ją zebrać (otworzyć)? Należy stanąć na jednej z 2 płyt wraz z drugim graczem, który stanie na drugiej płycie -  będą położone przy kapsule w odległości 15-30m (nie mam pojęcia ile to w grze)

*1 września 20:00 - rozstrzygnięcie konkursu na forum, z tego tematu! Udział można brać do godz. 18:00 komentując temat  jak ja to teraz robię i dając reakcje, nie możesz mieć bana na forum, serwerze

*13 września 4:50 po restarcie serwera - zakończenie eventu fabularnego

*14 września 4:50 - wyłączenie możliwości zbierania kapsuł czasu

Jestem bardzo ciekawy ile będzie wynosiła liczba odkrytych przez system kapsuł 1. dnia eventu, a ile np. następnego dnia i czy to już będą wszystkie, czy np. podzielone po 33 kapsuły na 3 dni! Niesamowity pomysł, wielki szacun dla pomysłodawcy! Dla tych, którzy zaimplementowali również B-)

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.