Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Wujaszek.

Aron2077.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dibo
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wujaszek.
Powód skargi: zabranie prawajazdy chociaz zaplacilem za szkody
Data zdarzenia: 
Rodzaj kary    Ukarany    Czas trwania    Powód    Administrator    Status     moderator

Od: 22 Sierpnia 2026, 21:19
Do: 23 Sierpnia 2026, 00:19

Dowody: >> [81] Wujaszek.: inforumuje o skardfze na forum
Opis sytuacji:  witam jechalem  z graczem Zalus17  na autostrade gdzie nie widzialem gracza i w niego wjechalem napisal "placimy" gdzie ja w zarcie napisalem "uciekamy" i zaplacilem mu 100 dolarow za wyrzadzona szkode. pojechalem na mechanika i po wyjechaniu dostalem prawko od moderatora Wujaszek. na 3h poweidzialem mu ze dalem 100 dolcow za szkode lecz napisal mi ze  to ze zaplacilem nic nie zmienia  dowod mam na zaplate i w logach i w zapisaniu wiadomosci  ✔ Pomyślnie wysłano 100.00$ do gracza TenLucekgoz!
wyslij to na
bo nie mam dostepu do forum i mam juz napisana wiadomosc w pomocy

(( Wklejam za @Mlody_Sentino bo stracił dostęp do konta forum ))

• Haha 3

Witam tak jak wspomniałeś poinformowałem cie o tym że zapłata za wyrządzone szkody nie jest jednoznaczna z brakiem kary, na przedstawionym dowodzie który wysłał mi pokrzywdzony ewidentnie widać że uderzyłeś w niego. Ja ze swojej strony mam tyle do powiedzenia w tym temacie 

• Super 3

15 minut temu, Aron2077.mnr napisał:

z do niego ze nie widzialem tego typa w tym  a wjezdzalem na autostrade bo pisalem z zalus17 a ewidetnie widac ze skrecam

Gracz w którego uderzyłeś jechał drogą z pierwszeństwem więc twoim obowiązkiem było ustąpić pierwszeństwa pojazdowi który jedzie prosto

• Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.