Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Siako

GhostTrigger
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:Siako
Data zdarzenia: 20.08.2026r 23:30
Opis zdarzenia Witam,

chciałbym złożyć skargę na pracownika frakcji SARA za bezpodstawne odholowanie mojego pojazdu.

Podczas całej sytuacji znajdowałem się przy pojeździe i byłem już praktycznie w trakcie wsiadania do auta. Mimo tego pracownik SARA rozpoczął odholowywanie pojazdu na lawetę, pomimo braku jakichkolwiek przeciwwskazań do tego, aby pozwolić mi odjechać.

Następnie, podczas wywozu pojazdu na parking policyjny (PP), pojazd został przekazany graczowi xChoryx.

Uważam, że działanie pracownika było nieuzasadnione i zostało wykonane bez uwzględnienia zaistniałej sytuacji. Posiadam również nagranie przedstawiające całe zdarzenie z perspektywy innego gracza, na którym można dokładnie zobaczyć, jak wyglądała sytuacja oraz moment, w którym byłem już praktycznie w pojeździe.

Proszę o sprawdzenie nagrania oraz całej sytuacji i wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji wobec pracownika, jeśli potwierdzi się, że odholowanie pojazdu było bezpodstawne.
Dowody: https://streamable.com/q3a5ob

• Super 1
  • Haha 1

Witam, Inspektor Siako z S.A Road Assistance z tej strony.

Sytuacja wygląda tak właściciel przyszedł po założeniu blokady opieram się o następującym punkcie regulaminu frkacji: §24. Pracownik frakcji nie ma obowiązku ściągnięcia blokady z koła pojazdu i oddania go graczowi, który pojawił się po jej założeniu.

Co do pojawieniu się 2 pracownika, Tak odholował pojazd dlatego że nie ma znaczenia kto odholuje ważne żeby były SSy z przyczyny holownia pojazdu.

mta-screen_2026-08-20_23-31-15.png

• Super 3

Zapomniałem zrobić screena z PP ale pisało że "Pojazd Porzucony". Jak on mógłbyć porzucony jak tylko na chwilę go zostawiłem żeby załatwić sprawę na giełdzie a jak wróciłem to już go na hol braliście? Widziałem was jak się kręcicie po parkingu przed giełdą ale nie myślałem że się zachowacie tak po chamsku. Tylko wszedłem do budynku i już pewnie pojechaliście żeby go zajumać. Tak BTW nie było mnie 20-30 sekund przy aucie. 

Witam z tej strony Starszy Pracownik xchoryx  z S.A Road Assistance. Jako świadek zdarzenia chciałem dodać że od założenia blokady przez Siako upłyneło jakieś dobre 2 minuty . Zanim auto zostało ,,wrzucone" na lawete, obiegłem całą giełdę , przejechałem lawetą po giełdzie , wyjechałem na parking a on dopiero ruszał z parkingu jak zrobił się przejazd . 

• Super 2

Blokadę można założyć tylko stacjonarnie będąc przy pojeździe . Nie da się tego zrobić ,,zdalnie” jak pojazd jest na pace . Musiałeś nie zauważyć . Żałuję że nie mam screna jak stałem z drugiej strony , nie było by wątpliwości 

• Super 1

6 minut temu, xchoryx napisał:

Blokadę można założyć tylko stacjonarnie będąc przy pojeździe . Nie da się tego zrobić ,,zdalnie” jak pojazd jest na pace . Musiałeś nie zauważyć . Żałuję że nie mam screna jak stałem z drugiej strony , nie było by wątpliwości 

Jak wsiadałem to bym widział blokadę ale nie widziałem jej tam. Może jakiś błąd nie wiem. Tak czy siak ani ja ani gracz obecny ze mną jej nie widział. 

54 minuty temu, xchoryx napisał:

Witam z tej strony Starszy Pracownik xchoryx  z S.A Road Assistance. Jako świadek zdarzenia chciałem dodać że od założenia blokady przez Siako upłyneło jakieś dobre 2 minuty . Zanim auto zostało ,,wrzucone" na lawete, obiegłem całą giełdę , przejechałem lawetą po giełdzie , wyjechałem na parking a on dopiero ruszał z parkingu jak zrobił się przejazd . 

Ooo nie widziałem tej odpowiedzi więc odpowiem. Jak wchodziłem do budynku giełdy staliście na parkingu i sprawdzaliście auta. Wszedłem do budynku zrobić interes z graczem @Carl. nie było nas przy aucie koło 30 sekund bo ktoś przed nami robił interesy. Gracz wyszedł przedemną i napisał mi żebym przyszedł bo się moim autem interesujecie. Jak wyszedłem odrazu chciałem wsiąść do pojazdu żebyście go nie zwineli. Ale cóz stało się to co zostało udokumentowane. Ja nie mam powodu do przeinaczania prawdy dla mnie strata tego 1k$ (tyle sobie na PP policzyliście) nie jest odczuwalna chcę tylko sprawiedliwości bo to co zrobiliście było chamskie.

• Lubię to! 1

Uszanowanie, Zastępca Kierownika Kaczorowskyyy.

Zgodnie z tym, co wyjaśnił już pracownik Siako pojazd został odholowany zgodnie z następującym punktem regulaminu frakcji: §24. Pracownik frakcji nie ma obowiązku ściągnięcia blokady z koła pojazdu i oddania go graczowi, który pojawił się po jej założeniu. Na załączonym przez oskarżającego dowodzie widać, że właściciel/ostatni kierowca pojazdu pojawił się przy nim już po założeniu blokady na koło, także pojazd został odholowany prawidłowo. 

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.