Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MlodyYashi

AndrzejMokirka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 73889
Login: AndrzejMokirka
Nick oskarżonego: MlodyYashi
Powód skargi: pszedal mi ałto na pp
Data zdarzenia: 20.08.2026
Dowody: image.png.5005bde9366a63aaa1347d3b45a383bd.png i logi 
Opis sytuacji: gdy kópowaem ałto gracz sekónde przet dokonaniem wymiany (jusz nie zdonrzyłem kliknonć anóluj) powedzial mi rze jednak nie jest na pszeho tak jak muwil fczesniej tylko gdzies inndziej
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.27ddf8ac75e078e138012324c761655b.png

• Super 3
  • Haha 1

3 godziny temu, MlodyYashi napisał:

napisałem więcej niż sekundę przed wymianą to po pierwsze po drugie nie ja kierowałem bo nawet nie mam prawka 😮

i nie ma to znaczenia , wiedziałeś gdzie jest więc nie muszę ci nic oddawać , kłamczuszku 

Cłowieku fszysko bendzie widać w logah jak sekondem przet dokonaniem wymiany gdzie nawet nie zdonrzyem cofnonć zaczołeś wymyślać i nawet nie powiedziałeś rze ałto jes zwodowane

1 godzinę temu, MlodyYashi napisał:

trochę beka ale niech będzie 

Czas minął wczoraj o 23:16, dlatego powinieneś mieć już karę. Z racji, że jej jeszcze nie zdążyłem nadać, to poczekam jeszcze dziś do końca dnia, potem kara zostanie nadana, jeżeli wpłata nie zostanie dokonana.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.