Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zapomniałem hasło

OMIN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, spotkała mnie przykra sytuacja związana z moim hasłem na serwerze do konta: DOMIN16 , mój wcześniejszy dysk uległ zniszczeniu, miałem tam zapisane hasło, więc nie starałem się pamiętać go i nie miałem połączonego konta forum z kontem w grze, na początku mojej rozgrywki na serwerze uznałem, że jest mi to niepotrzebne, a później po prostu zapomniałem o tym. Starałem sobie przypomnieć hasło, niestety wszystkie próby były nieudane. Chciał bym bardzo odzyskać te konto, ponieważ był tam spory majątek w grze. Proszę o pomoc lub udzielenie rady co bym mógł zrobić w tej sytuacji by odzyskać te konto.

Tak jak wspomniano wyżej, haseł do kont nie zsynchronizowanych nie da się przywrócić. Na przyszłość polecam zsynchronizować konto za pomocą tego linku:

https://projectrpg.pl/synchronizacja

Nie ma co się denerwować, bo RCON i tak nic nie zdziała.

(WooNski nie jest RCONem)

Pozdrawiam!

Gracz prosił o pomoc administrację RCON, nic tu nie wnosicie dobre tylko że polecacie zsynchronizować konto.

Gracz prosi o to aby przywrócić dane jego hasło, gracz może udowodnić ze konto należało do niego, sam mogę potwierdzić, gdyż jest u mnie w organizacji i rozmawialiśmy na ten temat.

Proszę o nie pisanie w tym temacie, jeśli nic to nie pomoże graczowi.

Przed chwilą, BlackNinja napisał:

Gracz prosił o pomoc administrację RCON, nic tu nie wnosicie dobre tylko że polecacie zsynchronizować konto.

Gracz prosi o to aby przywrócić dane jego hasło, gracz może udowodnić ze konto należało do niego, sam mogę potwierdzić, gdyż jest u mnie w organizacji i rozmawialiśmy na ten temat.

Proszę o nie pisanie w tym temacie, jeśli nic nie pomoże graczowi.

+1  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.