Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z odpaleniem MTA

TenEddy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od dłuższego czasu mam problem z odpaleniem MTA mianowicie przy próbie odpalenia MTA nic się nie dzieję. Każdorazowo jak chce wejść na MTA muszę robić Reinstall MTA i kończąc instalacje zaznaczyć żeby uruchomiło grę po instalacji. Każdy crash, wyjście z gry zmusza mnie do kolejnej Reinstalacji gry... Jakieś pomysły ?
PS: Próbowałem na różnych wersjach MTA

• Super 1

Nie wiem czy Tobie pomoże ale powiem jak było u mnie. 

Któregoś dnia podczas gry po prostu zamknęło ją i przy każdej próbie uruchomienia nic się nie działo. Menadżer pokazywał że proces MTA się rozpoczął lecz gra się nie chciała załadować i za chwile znikała z Menadżera. Tak jak i u ciebie, żadna reinstalacja czy to GTA czy MTA czy różne wersje nie pomagały. Za każdym razem ta sama historia. 

Co się w końcu okazało? Norton stwierdził albo miał jakąś aktualizacje i któryś z Plików MTA czy GTA SA uznał za zagrożenie więc blokował jakąkolwiek próbę uruchomienia. Doszedłem do tego usuwając całkowicie antywirusa. Żeby nie użytkować komputera bez ochronki, polecam wrzucić w zabezpieczeniach antywirusa, GTA SA oraz MTA jako wykluczenia by ten ich nie brał pod uwagę przy skanowaniu. Problem ustąpi. 

Podsumowując

- Spróbuj odinstalować antywirusa

- Jak pomoże to znajdź w opcjach zabezpieczeń swojego antywirusa zakładkę gdzie możesz dodać pliki do wykluczonych i wrzuć tam całe foldery MTA i GTA SA 

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.