Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza janek0brodka

D4RTHM4TT
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 60266
Login: matijase54
Nick oskarżonego:  janek0brodka
Powód skargi:  Nie opłacenie kosztów  doprowadzenia do porządku pojazdu organizacyjnego.
Data zdarzenia: 14.08.2026.r
Dowody: 
Opis sytuacji: W piątek w godzinach około godziny 22 sprawdziłem wszystkie pojazdu organizacyjne pod F5 aby sprawdzić stan. Uwagę przykuł mi bullet który nie dość że nie był na bazie organizacji Eclipse to jeszcze całkowicie rozwalony .  Postanowiłem doprowadzić do porządku ów pojazd i na organizacyjnym discordzie na odpowiednim kanale oznaczyć gracza aby poinformować go o kosztach oraz  czas  zwrócenia kosztów lecz pomimo minięcia odpowiedniej ilości czasu  od gracza uzyskałem milczenie. Gracz jest wynien 8020.2 $.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:   @Janek0Brodka

test 3.png

test 2.png

test 1.png

Zrzut_ekranu_1066.png

Zrzut ekranu (1110).png

Edytowane przez D4RTHM4TT
drobne poprawki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.