Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Suzanne

phantom90
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: phantom90
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Suzannee
Powód skargi: utrudnianie spłaty długów oraz nadmierne wykorzystywanie swojej funkcji
Data zdarzenia: 7.08.2026
Dowody: obraz.png.b4aea5056850593a5989f45c631af4ca.png

Nie wiedziałem że niby w jakiś sposób omijam anty-afk. Miałem gre odpaloną w  tle a akurat robiłem coś iinnego. Można było napisać wiadomość a nie odrazu banować. Przez takie sytuacje jest odbeirana chęć do dalszej gry. Suzanne nadmiernie wykorzystuje swoją włądzę karająć bez uprzedniego poinformowania, że gracz wogóle coś źle robi.

• Haha 21

Dziwnym trafem otrzymałeś ode mnie ostrzeżenie dające ci szansę na reakcję, zostało ono jednak zignorowane przy dalszym tworzeniu idealnych kółek, następnie pojawiła się przeszkoda, która zweryfikowała oszukiwanie w trakcie pracy. Próbujesz nawiązać do 2 minut między zakończeniem pracy a nadaniem kary w której stanąłeś w blipie i wtedy faktycznie mogłeś zając się czymś innym. A ukarany zostałeś za to co przedstawiłam. Nie wykorzystałam funkcji, wykonałam obowiązek. 

• Super 9
  • Nie lubię tego 1

Proszę o dowód że zostało mi udzielone upomnienie.  Co do kułek zawsze tak łowie ryby i nie było wcześniej żadnych problemów. Dalej potrzymuje argument o utrudnianiu spłaty, nie musiałaś stosować tego typu kary. Jest to dowód apropo uprzedzeń a administrator-tudzież senior administrator nie powinien takowymi się kierować

• Haha 8

Rzeczywiście ostrzeżenie było, mam gre na pol ekranu i wtedy musialo przyjsc albo przysnalem przy komputerze. Jednak dalej utrzymuje, że kara nie współmierna do czynu, na 30 dni za coś takiego.... to gracze z poważniejszymi przewinieniami dostają mniej. Kara nie wsspółmierna do czynu.

• Haha 9

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.