Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Fletoo.AMG

DarXe.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 56119
Login: DarXe
Nick oskarżonego: @Fletoo.AMG
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki, potrzebny czas.

Data zdarzenia: 2026-07-19 12:47:09
Dowody:

2026-07-19 12:47:09    Fletoo.AMG    DarXe.mnr    100,000$
wyżej spłata
2026-07-05 22:38:47    DarXe.mnr    Fletoo.AMG    115,000$
2026-07-05 22:38:27    Fletoo.AMG    DarXe.mnr    PL276FLT$D
2026-07-05 22:37:53    Fletoo.AMG    DarXe.mnr    podpisuje
2026-07-05 22:37:50    DarXe.mnr    Fletoo.AMG    Przepisz kod, aby otrzymać przelew: PL276FLT$D
2026-07-05 22:37:33    DarXe.mnr    Fletoo.AMG    Umowa nr 2076: Pożyczasz 115000$ oddajesz 135900$ (18,17%) do 04 sierpnia, w razie spóźnienia biorę pełne 20% prowizji, podpisz umowe

Opis sytuacji: Gracz ma problem z zalogowaniem na serwer i ponoć zgłaszał do administracji serwera oraz czeka na odpowiedź (w dziale Pomocy nic nie pisał, więc nie mam pojęcia gdzie).
Gracz spłacił większość pożyczki stąd ustawiłem na koniec 12%.
Fletoo.AMG Spłacono 77,3% pożyczki, pozostało 29300$, zostało -7,4 dni do końca terminu

Pozostało do spłaty 29,300$ (12%)

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Został poinformowany pingiem na forum oraz pw discord, pw forum.

Edytowane przez DarXe.mnr
data
  • WOW! 1

@Fletoo.AMG nie ma póki co hasła do forum jak i do gry

Kazał mi również przekazać wiadomość:
"Witam odpowiadam niestety nie pamiętam e-maila i nie pamiętam hasła cały czas grałem na ProjectRPG i byłem zalogowany do momentu gdy zrobiłem reset komputera kilka miesięcy temu też zmieniałem telefon I nic sobie nie zapisałem przed resetowaniem komputera a także nic nie miałem zapisane na telefonie pisałem na dziale pomocy ale nie mogli mi podać Emila i hasła z względu bezpieczeństwa bardzo bym chciał spłacić do końca pożyczkę ale przez nie zapisanie haseł czy Emila nie jestem w stanie. Pozdrawiam serdecznie miłego dnia"
image.png.b94a31a69b2b86ff8fa979ff8016a22f.png

Edytowane przez _Belmondziak_

Gracz został zbanowany. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.