Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na VoTeR. - oskarżony przez burgundy.

burgundy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @VoTeR..
Data zdarzenia: Dzisiaj, 05.03.
Opis zdarzenia: Witam, mój pojazd został odholowany na parking policyjny z powodem porzucenia za kwotę wykupienia 500$. Problem jest w tym, że pojazd był zaparkowany, miał zaciągnięty ręczny i powinien zostać odholowany z powodem źle zaparkowany, którego wykupienie kosztuje 50% mniej. Skontaktowałem się z pracownikiem na pm, po krótkiej dyskusji gracz odmówił oddania połowy należytych mi 250$.
Dowody: https://imgur.com/a/Zw7112L

[2021-03-05 14:47:01] [Output] : >> [23] VoTeR.: Witam, źle odholowałeś mój pojazd. Cheetah ID 12499 stał przed DM źle

[2021-03-05 14:47:07] [Output] : >> [23] VoTeR.: zaparkowany, wpakowałeś go jako porzucony.

[2021-03-05 14:47:12] [Output] : << [23] VoTeR.: Witam

[2021-03-05 14:47:15] [Output] : << [23] VoTeR.: już tłumacze

[2021-03-05 14:47:43] [Output] : << [23] VoTeR.: kaĹĽdy pojazd pod dm jest porzucony chyba ĹĽe stoi w strefie

[2021-03-05 14:48:02] [Output] : >> [23] VoTeR.: Nie, nie jest porzucony. Pojazd miał zaciągnięty ręczny, był źle zaparkowany

[2021-03-05 14:48:20] [Output] : >> [23] VoTeR.: zgodnie z zasadami parkowania - 2 koła na chodniku, 2 na ulicy.

[2021-03-05 14:48:29] [Output] : << [23] VoTeR.: tam nie ma ĹĽadnego parkingu i nie podchodzi pod Ĺşle zaparkowany

[2021-03-05 14:48:48] [Output] : >> [23] VoTeR.: Skoro nie ma parkingu a tam został zaparkowany to jest źle zaparkowany, w czym problem?

[2021-03-05 14:49:19] [Output] : >> [23] VoTeR.: Proszę o oddanie 250$, bo o tyle zostało nieprawidłowo dodane do ceny wykupienia.

[2021-03-05 14:50:08] [Output] : << [23] VoTeR.: Nie zwróce bo zabrałem pojazd zgodnie z zasadami jakie panują w frakcji sara

[2021-03-05 14:50:20] [Output] : >> [23] VoTeR.: Rozumie, w takim wypadku zobaczymy siÄ™ w skardzÄ™ na forum.

Witam z tej strony Doświadczony Pracownik VoTeR. z SARA.

Twój pojazd stał tak:

Spoiler

mta-screen_2021-03-05_14-18-25.thumb.png.0141ce1835fa2ff7bccb2a2e0b504a57.png

Każdy pojazd który stoi pod DM jest jako porzucony chyba że stoi w strefie DM to nie możemy ruszać pojazdów. Tu nie ma żadnego parkingu żeby można wpisać jako źle zaparkowany.

Tak jak napisałem w grze. Pojazd stał z zaciągniętym ręcznym, dwa koła pojazdu stały na chodniku, dwa koła pojazdu stały na ulicy. Pojazd stoi zgodnie z zasadami parkowania, które są uwzględnione w dziale SAPD (obecnie ukryte ze względu zawieszenia frakcji). Od kiedy Wy, pracownicy SARA (albo zarząd) ustalacie sobie wykroczenia drogowe?

Co mają zasady SAPD do zasad frakcji SARA, każda frakcja ma inne zasady ja zabrałem pojazd zgodnie z naszymi zasadami i nie mam nic do dodania więcej. Zostawiam to do zarządu

Cytat

Od kiedy Wy, pracownicy SARA (albo zarząd) ustalacie sobie wykroczenia drogowe?

Frakcja SARA (Pomoc Drogowa) ma się zamienić w Straż miejską że mamy ustalać wykroczenia drogowe?

Frakcja SARA jest od pomocy na drodze takie jak: Porządek na parkingach drodze, pomagać graczom, różne RP. A nie ustalać kto popełnił wykroczenie drogowe, i karać graczy.

To nie są zasady SAPD. To jest kodeks ruchu drogowego do którego Ty, wszyscy Twoi współpracownicy oraz wszystkie inne frakcje mają obowiązek (!) się stosować. 

Wiem od czego jest SARA, stąd te pytanie bo dopisałeś fałszywe wykroczenie drogowe gdy takiego nie było. Wykroczenie drogowe to również pojazd źle zaparkowany, to również pojazd z włączonymi kierunkowskazami etc dla Twojej świadomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.