Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - vansia

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Rafaal
Nick oskarżonego: vansia
Powód: Nieprzyjmowanie zgłoszeń, afkowanie na spawnie w LV.
Dowody: [2021-03-05 13:26:59] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłałeś zgłoszenie. Czekaj na kontakt taksówkarza.
https://imgur.com/a/E9qBKTv
Opis sytuacji: Zgłosiłem zapotrzebowanie na taxówkę o godzinie podanej w logu, na SS'ie widocznym w linku wyraźnie widać kierowcę który stoi na spawnie LV nieprzejęty zgłoszeniem. W całym tym czasie na służbę zdążył wejść inny kierowca, który zawiózł mnie na tamto miejsce, gdzie mogłem potwierdzić, że kierowca ten nie był na S2. W linku jest też inny screen, który otrzymałem od pewnej osoby na którym widoczne jest, że w okolicy godziny kiedy zgłoszenie było dalej aktywne kierowca ten nie był na S2. Z tego co wiem w waszej frakcji zgłoszenia są ważniejsze niż oczekiwanie na klientów na spawnie, więc co spowodowało że ta osoba olała moje zgłoszenie?

Zgadza się, nie brałam zgłoszeń, bo musiałam pilnie odejść od komputera na 3 minuty. Wypadła mi ważna sytuacja prywatna o której nie będę tutaj mówić i nie zdążyłam włączyć S2, a każdy chyba wie, ze jest to gra, a są sprawy WAŻNE i WAŻNIEJSZE. Napomnę jeszcze, że są tez inne osoby z SATC poza mną, które tak samo mogły wziąć to zgłoszenie. Tak więc moim zdaniem skarga jest nieco naciągana, patrząc na to, ze jej powód to nieprzyjęcie przeze mnie zgłoszenia w danej chwili. 

milego wieczoru🤪

6 minut temu, vansia napisał:

Zgadza się, nie brałam zgłoszeń, bo musiałam pilnie odejść od komputera na 3 minuty. Wypadła mi ważna sytuacja prywatna o której nie będę tutaj mówić i nie zdążyłam włączyć S2, a każdy chyba wie, ze jest to gra, a są sprawy WAŻNE i WAŻNIEJSZE. Napomnę jeszcze, że są tez inne osoby z SATC poza mną, które tak samo mogły wziąć to zgłoszenie. Tak więc moim zdaniem skarga jest nieco naciągana, patrząc na to, ze jej powód to nieprzyjęcie przeze mnie zgłoszenia w danej chwili. 

milego wieczoru🤪

S2 włącza się samo po jednej minucie więc no ten. Co do zdania o tym, że są też inni, wtedy nie było.

4 minuty temu, Rafaal napisał:

Nie mam obowiązku niczego ci udowadniać, przedstawiłem wszystko co miałem. Czekam na decyzję zarządu

czyli rozumiem, ze każdy ma uwierzyć ci na słowo gdy mówisz, ze w chwili akurat gdy wysylales zgłoszenie byłam jako jedyna z frakcji? 😎 

1 minutę temu, vansia napisał:

czyli rozumiem, ze każdy ma uwierzyć ci na słowo gdy mówisz, ze w chwili akurat gdy wysylales zgłoszenie byłam jako jedyna z frakcji? 😎 

Wasz lider prawdopodobnie może sobie sam to potwierdzić, nic nie muszę udowadniać tobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.