Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

problem z wersja mta / spadki fps

peWNTuwoey
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, mam problem z mta - mianowicie caly czas gralem na starszych wersjach mta (bez postfixa) czy to wersja 23444 lub 23452. Od 2/3 dni nie moglem wejść w ogóle na mta nie włączało się lub samoistnie sie aktualizowalo do wersji nowszej juz z postfix. Co moge w tej sytuacji zrobić? Wcześniej miałem na starszych wersjach stałe fpsy bez dropów a na tej nowej wersji są dropy i mam po 40 50 fps xd
Próbowałem odinstalować mta i zainstalować te starsze wersje na nowo ale sie nie włączaja lub samoistnie aktualizuja do najnowszej wersji

Obecnie nie ma na to sposobu, przynajmniej wszystkie mi znane albo są placebem, albo przestały działać z różnych względów.

Wleciała niedawno aktualizacja, w której cytuję: "Wprowadzono kilkanaście optymalizacji skryptowych, które powinny wpłynąć pozytywnie na FPS", ale... Albo nie rozumiem co dokładnie miało poprawić, albo to po prostu nie działa.
Przed wprowadzeniem miałem 52 FPS, po wprowadzeniu jeszcze mniej.

Narazie pozostaje nam czekać na MTA w wersji 1.7, może kiedyś dożyjemy tego i wtedy zobaczymy, czy devowie rzeczywiście rozumieją i potrafią naprawić problem.

• Lubię to! 1

4 godziny temu, WafelTLD napisał:

Obecnie nie ma na to sposobu, przynajmniej wszystkie mi znane albo są placebem, albo przestały działać z różnych względów.

Wleciała niedawno aktualizacja, w której cytuję: "Wprowadzono kilkanaście optymalizacji skryptowych, które powinny wpłynąć pozytywnie na FPS", ale... Albo nie rozumiem co dokładnie miało poprawić, albo to po prostu nie działa.
Przed wprowadzeniem miałem 52 FPS, po wprowadzeniu jeszcze mniej.

Narazie pozostaje nam czekać na MTA w wersji 1.7, może kiedyś dożyjemy tego i wtedy zobaczymy, czy devowie rzeczywiście rozumieją i potrafią naprawić problem.

Wiesz co akurat wczoraj wbilem na serwa i jakos dziwnie duzo ich mialem wiecej napewno niz zawsze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.