Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Somandi oraz ORG. Turbo Legends

Rafix*_Official.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy będzie to traktowane jako forma wypowiedzi niepotrzebnej jednak się wypowiem. Tak, jestem członkiem organizacji Turbo Legends co każdy może sobie sprawdzić - przechodząc do toku sprawy. Przytaczane przez Ciebie Rafix oskarżenia z perspektywy gracza są jak najbardziej nie słuszne ale nie mi to oceniać. Odnośnie tworzenia agresji, jak i tworzenia złej atmosfery, przypomnijmy sobie jak to przysłowiowa połowa serwera przez pryzmat zgłaszania graczy, którzy wyzywają, prowokują - np. Somandiego są karani. Apropo przykładowo lawet, sam jako pracownik SATC uważam, że to co dzieje się na wysokości wjazdu na autostradę jak i zjazdu z niej (oczywiście zabronionego) stanowi w sumie utrudnianie innym graczom, jeżdzącym dosyć spore problemy. Przykładowo w mojej sytuacji ostatnio - przejeżdzałem robić kurs, nagle wyskakuje laweta, która się we mnie wbija i czy to jest normalne? Od tego jest regulamin na serwerze jak i KRD (którym częściej powinna zajmować się frakcja SAPD) aby używać /report a to czy ktoś tego nadużywa to też jego decyzja a z mojej opinii wynika, że jeżeli też widzisz, że ktoś łamie regulamin masz tak samo prawo go zgłosić. Pozdrawiam, jeżeli administracja i osoba rozpatrująca skargę uzna, że jest to nie właściwa wypowiedź proszę o ukrycie tego komentarza, miłego dnia!

• Super 4
  • Haha 31
  • WOW! 1

Mówisz ze tworzymy agresje między graczami? Okej, ale to wy nas wyzywacie od "Teletubisie". Wysylam logi do obrony bo wy zaczynacie a potem placzecie. Wszystko wyciągniete z logow 😄

[2026-08-06 15:45:03] [Output] : G> Rafix*_Official.: Somandi Somandi tylko nie zrób samobója znowu XDD
[2026-08-06 15:55:50] [Output] : G> Rafix*_Official.: Szczerze jeszcze nie widziałem takiego ekhem dziwaka jak somandi który zbiera szajke
[2026-08-06 15:59:24] [Output] : G> Rafix*_Official.: Turbo Losers masz na myśli? XD
[2026-08-06 15:45:03] [Output] : G> Rafix*_Official.: Somandi Somandi tylko nie zrób samobója znowu XDD

• Super 6
  • Haha 29
  • WOW! 1

Myślę, że wypowiedzi całej organizacji są całkowicie zbędne, zwłaszcza gdy nie wnoszą nic nowego do tej skargi. W kwestii prowokacji oskarżyciel został już ukarany na serwerze. 
@Rafix*_Official. poproszę dowody w wiadomości prywatnej na forum.

• Super 31
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

1 minutę temu, Martin* napisał:

Myślę, że wypowiedzi całej organizacji są całkowicie zbędne, zwłaszcza gdy nie wnoszą nic nowego do tej skargi. W kwestii prowokacji oskarżyciel został już ukarany na serwerze. 
@Rafix*_Official. poproszę dowody w wiadomości prywatnej na forum.

Prosiłbym abyś odblokował możliwość wysyłania do Ciebie wiadomości.

• Super 23
  • Haha 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.