Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Zayden.TL

Torkil
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 114017
Login: Torkil

Nick oskarżonego: Zayden.TL
Powód skargi: Wymuszenie pierszeństwa i niezapłacenie za szkody
Data zdarzenia: 06.08.2025 15:34
Dowody: https://streamable.com/1i7mc1
Opis sytuacji: Tak jak widać na filmiku, gość wymusił pierwszeństwo a po tym jak się do niego w tej sprawie odezwałem, stwierdził że miałem czas na reakcje i to nie jego wina
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: mta-screen_2026-08-06_15-55-03.png.0d646fa0e7dc10d4b43818b7637f7205.png

• Super 3
  • Haha 2

16 minut temu, Torkil napisał:

UID: 114017
Login: Torkil

Nick oskarżonego: Zayden.TL
Powód skargi: Wymuszenie pierszeństwa i niezapłacenie za szkody
Data zdarzenia: 06.08.2025 15:34
Dowody: https://streamable.com/1i7mc1
Opis sytuacji: Tak jak widać na filmiku, gość wymusił pierwszeństwo a po tym jak się do niego w tej sprawie odezwałem, stwierdził że miałem czas na reakcje i to nie jego wina
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: mta-screen_2026-08-06_15-55-03.png.0d646fa0e7dc10d4b43818b7637f7205.png

zacznijmy od tego ze po tym jak stales w miejscu przez okolo 40-50minut w miejscu, podjechalem do ciebie w momencie skonczenia nagrody dziennej, i nadal nie dostalem informacji ile mam ci zaplacic a ty skarge piszesz, wystarczy napisac ile chcesz a ty skarge robisz. Dodatkowo kłóciłeś sie o kodeks ruchu drogowego, który sam mowi " Światło żółte oznacza, że zaraz zapali się czerwone światło i zakazuje wjazdu za sygnalizator, chyba że pojazd znajduje się zbyt blisko, by mógł bezpiecznie zahamować"

Edytowane przez Zayden.TL
dodatkowe
  • Super 2
  • Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.