Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Tampa Lofciam

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

HjgCiBN.png

Cześć, czytasz właśnie ostatni artykuł maratonu "Pojazdów Graczy" Po tym tekście zrobimy sobie krótką przerwę od tejże serii.
W dzisiejszym wywiadzie zapoznamy się z Lofciam, który przedstawi nam swoją historię z Tampą.
Zapraszam!

pnpasek.png.dc3330c77d561dc0a73a3575ab7d2704.png

R - Redaktor @Rafaal U - Uczestnik wywiadu @LofciaM

R: Cześć, dziś porozmawiamy trochę o twoich autach.

U: Wiem jak najbardziej, jestem fanem tej serii.

R: Zaczniemy więc od pytania o twoje przygody z motoryzacją. Jakie auta posiadałeś przed Tampą?

U: Autem zakupionym przed obecnym był Moonbeam 1.4dm bodajże w benzynie za 3.000$, został niedawno sprzedany.

R: Dlaczego podjąłeś decyzję o zmianie auta?

U: Autem zakupionym przeze mnie jest Tampa 2.7. To auto zostało zakupione przypadkowo, początkowo miałem pojechać do cygana aby popatrzeć co i jak, i po ile ale spodobała mi się na tyle że postanowiłem ją kupić.

R: Nieżle trafiłeś. 2.7 to dosyć wysoki silnik do zakupienia u cygana.

U: Też tak uważam, została zakupiona za około 17.500$. Silnik jest benzynowy.

R: Co zmieniłeś w niej po zakupie?

U: Zamontowałem parę rzeczy wizualnych takich jak felgi oraz spoiler. Potem dorobiłem również kluczyk dla gracza @marcinos356
Trochę później podjąłem decyzję o dalszym modernizowaniu auta; wymieniłem opony na zimowe, poszerzyłem tylnie koła, zamontowałem turbo generacji piątej oraz komputer programowy 5 który od razu zaprogramowałem na tysiąc punktów.

R: Rozumiem więc że nadal masz wobec niej jakieś plany?

U: Tak, mam zamiar zrobić z niej fulltune, oraz zamontować któryś z bodykitów do niej dostępnych.

R: Bardzo dziękuje ci za twoje odpowiedzi. Odezwij się do mnie jeżeli będziesz miał coś jeszcze do pokazania.

U: Jasne, chętnie napiszę.

R: Tym czasem musimy się już pożegnać, miło było z tobą rozmawiać

U: Mi również, cześć.

XNOrLBe.png

TIv18Sv.png

6UXJgJ7.png

0WDO3fm.png

Kolejne teksty będą miały trochę zmienioną formuję, wyczekujecie kolejnej części "Pojazdów graczy" już niedługo!

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @gereq

pnkpasek.png.240b6394b6db09fb17d352b5421188af.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.