Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Jester Nevertoxica

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

USImeCg.png

Siemaneczko! Witajcie w "Pojazdach Graczy"! Zapoznamy się dziś z pewnym Jesterem należącym do NeverToxica! 
Zapraszam!

pnpasek.png.e22f43923b213913b52bf2955cf0de0d.png

R - Redaktor @Rafaal U - Uczestnik wywiadu - @NeverToxic

R: Dzień dobry, jestem Rafaal. Journalist w Lion News. Porozmawiamy sobie trochę o twoich przeżyciach w motoryzacji.

U: Siema, jestem Nevertoxic. Jak najbardziej, porozmawiamy.

R: Zaczniemy więc jak zawsze.. Jakimi gratami woziłeś się przed zakupieniem Jestera?

U: Jester jest to moje trzecie auto od rozpoczęcia gry na tym serwerze. Wcześniej miałem Perenniala, Manane, a następnie jeszcze Moonbeama 650 id.

R: Trochę tych autek było, co skłoniło cię do zakupu Jestera?

U: Kupiłem go ze względu na to że po prostu bardzo podoba mi się z wyglądu, oprócz tego bardzo dobrze radzi sobie na drogach.

R: Kupiłeś go w salonie? A może na giełdzie?

U: Kupiłem go od gracza na giełdzie. Posiadał zamontowany komputer programowy 4 z programem tysiąc punktów.

R: Co zmieniłeś po jego kupieniu?

U: Zamontowałem turbo generacji 5 oraz rozszerzyłem silnik do pojemności 3.7dm

R: Masz zamiar coś jeszcze w nim zmienić? A może zakupisz jakieś inne auto?

U: Za niedługo sprzedam tego Jestera, oraz z moją dopłatą zakupie jakiś droższy samochód.

R: Szkoda że rozstaniesz się z tym cudeńkiem, ale chętnie zapraszam do mnie z nowym cackiem.

U: Na pewno skorzystam z zaproszenia.

R: Dziękuje bardzo za twoje odpowiedzi, miłego dnia życzę.

U: Wzajemnie i cześć.

pnpasek.png.e22f43923b213913b52bf2955cf0de0d.png

Xvcxg00.png

CWcdKHD.png

HjpdMvB.png

d3m6qCK.png

KLWNXxu.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @gereq

pnkpasek.png.deef532223385ccfa92d044b94854274.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.