Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - kabeikss

SVM!R
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: SVM!R
Nick pracownika: kabeikss
Powód: Kierowca na medal! Wspaniały człowiek i pracownik petarda 
Dowody: https://imgur.com/a/ZEF8XE0
Opis sytuacji: 

Podczas rozgrywki potrzebowałem dostać się do Salonu SF, dlatego skorzystałem z usług korporacji taksówkarskiej. Na moje zgłoszenie bardzo szybko zareagował kabeikss, który bez zbędnej zwłoki przyjął kurs i ruszył w moją stronę. Od samego początku pracownik wykazywał się dużym zaangażowaniem oraz profesjonalnym podejściem do wykonywanych obowiązków. Po odebraniu mnie zadbał o przyjazną i swobodną atmosferę, dzięki czemu przejazd nie ograniczał się jedynie do cichego dotarcia z punktu A do punktu B. Podczas trasy prowadziliśmy ciekawą rozmowę na temat muzyki, sportu oraz dalszych planów. Kierowca był komunikatywny, uprzejmy i potrafił odpowiednio podejść do pasażera. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również jego bardzo dobra znajomość mapy San Andreas. Bez problemu wiedział, w którym kierunku się udać, a cały kurs został wykonany sprawnie, bezpiecznie i bez niepotrzebnego błądzenia. Kabeikss swoją postawą udowodnił, że jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku. Wysoka kultura osobista, zaangażowanie, profesjonalizm oraz umiejętność stworzenia dobrej atmosfery sprawiają, że zdecydowanie zasługuje na pochwałę. Tacy pracownicy budują pozytywny wizerunek całej frakcji i sprawiają, że korzystanie z jej usług jest przyjemnością. Oby więcej takich osób na służbie — życzę dalszych sukcesów i powodzenia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.