Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie pamietam maila

nezo69
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam konto na którym ustawiłem hasło którego nie pamietam, z mailem jest taka sprawa ze gdy klikam "nie pamiętam hasła" i pisze mail na który zakładałem konto to przychodzi mi wiadomość  "Witaj ...((prawidłowy login) taki jaki miałem na tamtym koncie)), Aby zmienić twoje Twoje hasło musimy mieć pewność, że to Ty rozpocząłeś ten proces. W celu potwierdzenia kliknij w poniższy przycisk. Jeśli to nie Ty wysłałeś prośbę o zmianę hasła, nie klikaj w przycisk i zignoruj tę wiadomość. Więc to jest niby ten email bo przychodzi mi to co ma przyjść, z dopiskiem loginu na konto na które się chce zalogować, ale osoba z administracji z którą pisałem mówi że jest inny email dodany do tego konta. Link do konta: https://projectrpg.pl/profile/26942-ndasuiohdwehu9/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.