Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Merc

Roval
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 11306
Login: Roval
Nick oskarżonego: Merc
Powód skargi: Nienawiść mojej osoby
Data zdarzenia: 20.07
Dowody: https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/n9C4eDAmD6TNHmqbG?invite=cr-MSw1YlksMzk5MzE0MDI4 (Zalecam od razu ściszyć słuchawki ponieważ jest głośna muzyka)
Opis sytuacji: Pracuję sobie na lawecie nic specjalnego, widzę trzech kierowców którzy kierują się w moją stronę, pierwszy skręca do ładunku, zatrzymałem się ponieważ pijąc kawę nie widziałem dokładnie czy skręcił blisko mojej lawety czy kawałek dalej. Drugi kierowca zjechał do prawej strony jakby chciał przepuścić trzeciego kierowcę, lecz wyszło tak że drugi kierowca zajechał drogę kierowcy numer 3 i miał pretensje do mnie, chyba nie muszę tu napisać co dokładnie powiedział bo doskonale było słychać słowo klucz oraz ostatnie słowo które obraża moją osobowość.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Zapoznałem się z regulaminem i zatwierdzam że gracz został poinformowany od razu po wysłaniu skargi. Zrzut ekranu znajduje się poniżej.
1609101002_AFC6BE70-A1AA-48B8-AA97-DDF7A0BEABD7.png.e2d431464466b46c9d64bdb97332733e.png

• Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.