Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na smutna_panda

ZbyszekieIiszek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wrażenie, że w jednej z edytowanych wiadomości pisałeś coś o tym, że ten Bug jest de synchrem i, administracja to uznała i dostaliście unbana więc nie wiem po co to wysyłasz. Najlepiej jakby administracja zobaczyła wiadomości przed edytem. O ile to się da zrealizować.

Jeszcze raz poprosze Ciebie o umieszczanie zdań w jednej wypowiedzi a nie rozbijanie ich na kilka.

1. I słuchaj może Ciebie zadziwię, ale też robię to nieświadomie!

2. W takim razie wyślij jak robię to cały czas obok Ciebie, z tego co widzę nagrywasz cały czas więc powinieneś mieć kilkanaście materiałów bo siedziałem na dm dobre kilka godzin.

Dodatkowo powiedz mi, jaki miało by sens pingowanie sobie neta i tym samym zyskiwanie ogromnej tak naprawdę przewagi.

Gram na serwerze od ponad 2 miesięcy i większość tego czasu przesiedziałem na dm, pełno graczy może potwierdzić że priorytetem jest dla mnie walka z wrogiem bo najzwyczajniej w świecie sprawia mi to przyjemność + mogę w jakimś stopniu poćwiczyć celowanie co przyda mi się nie tylko tutaj ale i na innych serwerach/ grach.

Narazie zostawiam dla Ciebie dm pusty bo:

1. Jak już wspomniałem Heysiwer zwrócił mi uwagę że skacze mi delikatnie ping.

2. Siedzę na serwerze od około godz. 12, czas spędzić trochę czasu na czymś innym.

Piszę co byś zaraz nie mówił że wychodzę byś nie nagrał mnie jak "pinguję sobie internet", ale jak już wspomniałem nagrywasz zapewne cały czas swoją rozgrywkę więc powinieneś mieć więcej nagrań na moją osobę bo jak to ująłeś "A ty robisz to zawsze kiedy Ciebie widzę obok mnie".

Podsyłam Ci przy okazji znowu poradnik do składania zdań bo coraz gorzej Ci to wychodzi i czytanie twoich wypowiedzi okropnie boli w oczy )

https://encenc.pl/budowa-zdania/

Nie pisze wszystkiego w jednym zdaniu bo nie podchodzę bardzo poważnie miedzy innymi jak Ty.

skoro twierdzisz, że pingowanie sobie neta dało by ogromną przewage, a oskarżacie o to nas, to dlaczego nie mamy tej przewagi?

Dodam, że jak wysyłam filmik np; na imgura to z automatu nie wchodze na DM'a nie to co do jakiegoś czasu weedersi..

Nie tyle co traktuje sprawę bardzo poważnie co wiem że nie tylko my czytamy tą skargę i wiem że zachowując tutaj ład, nie zawalając całego tematu ułatwimy czytanie innym oraz co najważniejsze administracji która będzie rozpatrywać tą skargę. 

Nie oskarżyłem nigdy twojej osoby o używanie input-laga, jedyne co zrobiłem to pokazałem Ci że z perspektywy innych graczy także nieraz to wykonujesz. 

Zrobiłem to tylko po to by uświadomić Ciebie o tym że nie każdy robi to świadomie, ponieważ i takie przypadki były ale osoby te są aktualnie odcięte od serwisu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.