Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Sentinel Szlemka

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

eRdxM3q.png

Dzień dobry, witam was w kolejnym artykule z serii "Pojazdy Graczy". Dziś przyjrzymy się pewnemu Sentinelowi z bodykitem.
Zapraszam!
pnpasek.png.a3c9a13da738b436aad55baff983e69e.png
R - Redaktor @Rafaal U - Uczestnik wywiadu @Szlemek

R: Witaj, jestem Rafaal. Junior Journalist w Lion News. 

U: Hejka, jestem Szlemek

R: Zgodnie z formułą naszej serii zaczniemy od pytanka, Jakie pojazdy posiadałeś przed zakupieniem tego pięknego Sentinela?

U: Może i nie jest to zbyt długa historia, ale posiadałem Perenniala kupionego od cygana do codziennej jazdy.

R: Masz rację. Podejrzewam że znudzenie Perennialem spowodowało przesiadkę na Sentinela?

U: Tak, zakupiłem go aby trochę podriftować. O ile dobrze pamiętam kupiłem go od gracza @AlimentoS_YT

R: Rozumiem, że zakupiłeś go takim jakim jest w aktualnej formie?

U: Nie.. Pojazd posiadał silnik 2.3PB, ogranicznik, felgi oraz radio

R: Więc reszta modyfikacji to twoja własna inicjatywa?

U: Tak! Po jego zakupie zamontowałem do niego zestaw części wyścigowych 3, wymieniłem felgi na twist, zamontowałem komputer pokładowy wersji czwartej, oraz zamontowałem bodykit "Sentinel Drift"

R: Więc dosyć solidna gotówka została już w niego włożona. Planujesz coś jeszcze, a może jakieś inne auto?

U: Zamierzam zamontować turbo piątej generacji oraz zaprogramować w końcu komputer pokładowy na tysiąc punktów.

R: Dziękuje ci bardzo za odpowiedzi. Mam nadzieje że wpadniesz do mnie jeszcze z jakimś ciekawym pojazdem! Miło było cię poznać, trzymaj się.

U: Naura, na pewno wpadnę jeszcze kiedyś.

VAH3Its.png

sG08bML.png

eX3ag6i.png

KrxHtxt.png

Chciałbyś aby twój pojazd pojawił się w serii Pojazdy Graczy? Odezwij się w wiadomości prywatnej do @Rafaal

pnkpasek.png.fd4cc28c88436f46920b3fb451c6677e.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @gereq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.