Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Praca transportu kontenerów

Aron2077.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

fk1eTSr.png

mSu4qkK.png

Witam Was, drodzy czytelnicy, z tej strony Starszy Reporter @Aron2077.mnr z Redakcji Prasowej Project News! Chciałbym Was zaprosić do przeczytania tego oto materiału na temat pracy przewozu kontenerów. Praca ta znajduje się w Las Venturas, w dzielnicy Spinybed. Tam właśnie, w porcie towarowym, znajduje się biuro, jak i punkty załadunkowe. Dzisiaj dowiemy się, czy ta praca jest opłacalna, ponieważ opinie graczy na jej temat są różne. Gorąco zachęcam do czytania!

X7GzCDj.png

Aby rozpocząć pracę jako przewoźnik kontenerów, potrzebujemy specjalnej licencji, którą możemy uzyskać w dowolnym urzędzie. Aby zdobyć licencję transportową, potrzebujemy 8.000$ oraz 2500 punktów reputacji.  Jeżeli mamy takową licencję, musimy udać się do portu towarowego, czyli bazy przewozu kontenerów, aby rozpocząć pracę. 

wHXmwYM.gif

Wjeżdżając na bazę kontenerową, możemy zauważyć ogromny płatny parking, a tuż obok, po prawej stronie, duży budynek, w którym znajduje się biuro. Tam właśnie możemy rozpocząć pracę przy przewozie kontenerów.
Jeśli wejdziemy w pomarańczowy marker, wyświetli nam się panel, w którym możemy wybrać pracę samemu bądź w konwoju ze znajomym. Idąc niżej, możemy zauważyć wybór wypłaty na konto bankowe bądź w gotówce.

REilHj0.png

Praca w transporcie kontenerów posiada trzy kategorie ulepszeń, na które składają się: 
Silnik pojazdu – zwiększenie prędkości oraz liczby wykonywanych zleceń na godzinę.
Wartość towarów – wyższa cena za kontener oraz zmiana wyglądu załadowanego towaru.
Szybkość dźwigu – szybszy załadunek towaru na lawetę.

XGwBbve.png

Przygotowałem dla Was też wywiad na temat tej pracy, w którym wystąpili @Jugol oraz @Polaris200E. Cały wywiad z tymi osobami znajduje się poniżej.

LKZ38Vt.png

A: @Aron2077.mnr J: @Jugol

A: Witam, z tej strony Starszy Reporter @Aron2077.mnr z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu na temat pracy w transporcie kontenerów
J: Hej, no mogę.

A: Na początek chciałbym Cię poprosić, abyś przedstawił się naszym czytelnikom. 
J: Witam, nazywam się Jugol. Jestem jednym z najdłużej grających graczy na serwerze ProjectRPG, z przeszłością we frakcji San Andreas Transport Corporation.

A: Ile czasu dziennie poświęcasz na pracę transportu kontenerów?
J: Obecnie nie jeżdżę już na kontenery, ale dawniej poświęcałem na to około 4-5 godzin.

A: Czy Twoim zdaniem praca transportu kontenerów jest opłacalna?
J: Tak, jest opłacalna. Według mnie to jedna z lepszych prac na serwerze, ale ma też swoje mankamenty.

A: Dobrze, a więc przedostatnie pytanie z mojej strony. Ile czasu zajęło Ci wymaksowanie tej pracy?
J: Jeśli chodzi o maksowanie, nie liczyłem tego, ale przy normalnym graniu schodzi około 400 godzin na wymaksowanie pracy kontenerów.

A: Zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Chciałbym Ci podziękować za poświęcony czas na przeprowadzenie wywiadu. Czy chciałbyś coś przekazać naszym czytelnikom bądź kogoś pozdrowić?
J: Chciałbym pozdrowić graczy: @TheDreamer, @Szender oraz @KlakierSzary, jak i całą moją organizację -Awesome- i dodać na koniec dla graczy, którzy pracują na kontenerach, by się pilnowali, bo wiadomo, jak się jeździ na kontenerach, a społeczniaków nie brakuje.

5V20MaL.png

A: @Aron2077.mnr P: @Polaris200E

A: Witam, z tej strony Starszy Reporter @Aron2077.mnr z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu na temat pracy w transporcie kontenerów
P: Jasne.

A: Na początek chciałbym Cię poprosić, abyś przedstawił się naszym czytelnikom.
P: Mam na imię Marcin, mam 29 lat. Interesuję się motoryzacją oraz sportem. W wolnych chwilach lubię spędzać czas na serwerze.

A: Ile czasu dziennie poświęcasz na pracę transportu kontenerów?
P: Praktycznie jestem codziennie, lubię poświęcać na to około 5-6 godzin.

A: Czy Twoim zdaniem praca transportu kontenerów jest opłacalna?
P: Oczywiście, że tak.

A: Zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Chciałbym Ci podziękować za poświęcony czas na przeprowadzenie wywiadu.
P: Dziękuję również.

KsDF6Sj.png

Dziękuję wszystkim za uwagę! Mam nadzieję, że spodobał Wam się mój artykuł na temat transportu kontenerów. Zapraszam Was, drodzy czytelnicy, do odwiedzania forum Redakcji Prasowej Project News i zachęcam do obserwowania artykułów innych członków biznesu.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

7RqWiRh.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.