Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🕛 oczekuje Skarga na gracza Blackcore207 (spr. 27.07)

Sniezynka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 96361
Login: Sniezynka
Nick oskarżonego: Blackcore207
Powód skargi: Brak spłaty pożyczki
Data zdarzenia: 13. 06. 2026
Dowody: image.png.8f44f2d1e9b5dc97a1ebef3f93d4e5eb.png
Opis sytuacji: W terminie umowy udało się spłacić 124 000 D ospłaty pozostało 61 000 $ 

image.png.49a964ddd80329e2b584c0d0d6188b4b.png

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.png.d5c77eb3463f4ad10f263d5c549c2081.png

Edytowane przez Sniezynka
dodałem dodatkowe dane

Teraz, Martin* napisał:

@Blackcore207 Do spłaty pozostało 61,000$ z tego co widzę. Proponuję 2 tygodnie przedłużenia - proszę o wypowiedź w ciągu 24 godzin.

@Martin*Dzień dobry proszę pana Chciałbym się odnieść do przedłużenia do 3 tygodni lub miesiąca jeśli mogę bo nie wiem czy dam radę w dwa tygodnie bo od dzisiaj czyli 13.07.2026 do 31.07.206 pracuje od rana do póżna i mógłbym poprosić o więcej czasu na uregoluwanie długu. pozdrawiam Blackcore207

Spróbuj zarobić gotówkę w ciągu tych dwóch tygodni, bo nie jest jej dużo w porównaniu do dodatkowego czasu. W razie ewentualnych problemów przedłużymy spłatę, ale chciałbym widzieć jakieś postępy w ciągu tych dwóch tygodni. Widzimy się 27.07.2026r. i wtedy pomyślimy co dalej. 

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.