Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała złożona na pracowników Bebek, xvqn, Mikol_E6ACT

Feerdek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick osoby/osób:  @Bebek @xvqn_ @Mikol_E6ACT
  • Data oraz godzina:  08.07.2026 godzina 17:00
  • Opis sytuacji:  Dzień dobry! W dniu dzisiejszym podczas akcji RP (Posorants Group) w/w Strażacy zostali zadysponowani do pożaru terenu zielonego (drzew) oraz motocykla. Na miejscu znajdowała się osoba ranna. Strażacy niezwłocznie ugasili pojazd zgodnie ze sztuką oczywiście. Poszkodowanemu (mnie) udzielono niezbędnej pomocy medycznej. Warto zwrócić jednak uwagę na fakt, który zasługuje właśnie na uznanie i pochwałę! Podczas Role Play, cały czas byli ze mną w kontakcie, pytali jak się czuje, czy niczego mi nie brakuje. Zareagowali natychmiast gdy mój stan zdrowia się nagle pogorszył. Bardzo podobała mi się ich postawa!
  • Dowody odnośnie sprawy:  
  • Proponowana nagroda: Nagroda awansowa! Ale nagroda Plusowa też będzie zadowalająca!
  • Coś od siebie: Oby tak częściej! Pozdrawiam! 

mta-screen_2026-07-08_17-14-13.png

mta-screen_2026-07-08_17-43-11.png

mta-screen_2026-07-08_18-08-23.png

mta-screen_2026-07-08_17-44-34.png
mta-screen_2026-07-08_17-14-13.thumb.png.3711792d40e2a213b676675a2ef67f79.png

Edytowane przez Feerdek
  • Super 4

Witaj @Feerdek,
Dziękujemy za przesłanie pochwały dotyczącej pracy naszych pracowników.

Po dokonaniu szczegółowej analizy zgłoszenia oraz ocenie przedstawionych okoliczności stwierdzono, że wskazani pracownicy wykonywali swoje obowiązki zgodnie z obowiązującymi standardami oraz z należytą starannością, wykazując się odpowiednim poziomem zaangażowania podczas pełnienia służby. Na przyszłość prosimy o dołączenie większej liczby materiałów przedstawiających przebieg wykonywanego RolePlay'u. Przesłane dowody nie pozwoliły na pełną ocenę zaangażowania oraz zakresu wykonanych działań, co uniemożliwiło przyznanie wyższego wyróżnienia. Z tego względu pracownicy zostaną nagrodzeni wyłącznie mniejszą nagrodą wewnętrzną.

Dziękujemy za okazane zaangażowanie oraz przekazanie opinii na temat pracy naszych pracowników!

Z poważaniem,
Reiji_Sakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

space.thumb.png.717243bd1f633226830d15ac9931b74c.png

podpis.png.7b2bb85b064cd1ead807714652b229dd.png

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.